Stream på alle dine enheder, uanset hvor du er

0

Hvis du er typen, der er rigtig glad for at fordybe dig i en god film, eller hvis du bliver så opslugt af en serie, at du bare må se næste afsnit med det samme, så er du blot en af mange. Streamingtjenester som Netflix og HBO er utroligt populære blandt den danske befolkning, og det er ikke uden grund. Der findes rigtig mange gode film og serier, som virkelig forstår at tryllebinde os til skærmen.

Udnyt tiden til og fra arbejde

Hvis du har en lang bus- eller togtur hver morgen, eller hvis du har langt i bil eller på cykel, kan du udnytte tiden og streame til og fra arbejde. I bussen og toget kan du med et par høretelefoner følge med i din yndlingsserie – også selvom du sidst så den på computeren. I bilen og på cyklen er det en anelse sværere at følge med i en serie, og det er bestemt ikke anbefalet, men du kan i stedet lytte til dine favoritpodcasts, og på den måde holde dig opdateret. Hvis du er glad for litteratur, kan du også downloade en e-bogstjeneste, og lytte til lydbøger til og fra arbejde.

Stream på ferien

Det sluger en del data at streame hele tiden, og hvis du ikke er tilkoblet et trådløst netværk, kan du hurtigt opbruge alle dine inkluderede GB. Dog er det ved flere af de store streamindtjenester muligt at downloade et udvalg af film, serier og podcasts. På den måde kan du hente tingene ned, mens du er tilkoblet wifi, og derefter se eller lytte til dem på din mobil eller ipad, når du er på farten. Det betyder også, at du på den lange flyvetur på ferie kan se film, og at du på stranden under varmere himmelstrøg kan lytte til din yndlingspodcast. Smart, ikke?

Share.

About Author

Leave A Reply