Rejs ud i verden med andre unge

0

Brug din sommerferie på at udforske verdens smukke og spændende destinationer sammen med andre unge. Du vil blive betaget, opslugt, overrasket og fascineret, når du oplever alt fra smuk natur til vild adventure. Klik her for at finde en stort udvalg af grupperejser for unge. Nedenfor får du et uddrag af de mange oplevelser, du vil få, når du rejser ud i verden.

Betagende natur

Kloden består af utallige smukke, fascinerende og betagende naturscenarier. Intet sted på jorden er ens. Klodens natur strækker sig over høje bjerge gennem frodig regnskov og ned i dybe dale. Uanset hvor du rejser hen i verden, vil du opleve natur, som er helt unik for sit område.

Du kan blandt andet opleve Amazonas vilde regnskov, smukke Great Barrier Reef, Afrikas tørre savanne, Canadas enorme nationalparker og verdens højeste bjerg, Mount Everest – men klodens natur byder på meget mere end disse verdenskendte naturfænomener. Når du rejser ud i verden med andre unge, vil du også kunne se grønne risterasser, brusende floder, smukke solnedgange, glohede ørkener og mystiske grotter.

Imødekommende folkefærd

Noget af det bedste ved at rejse ud på nye eventyr er at møde alle de forskellige folkefærd, der lever rundt omkring i verdenen. Det er utroligt spændende og fascinerende at møde nye kulturer og se, hvordan folk lever andre steder i verdenen. Alle befolkningsgrupper har deres egne normer og traditioner, som kan adskille sig meget fra dem, vi er vant til i Danmark.

I Afrika lever Masai-folket, der bor i runde jordhuse og er kendt for deres hop, som viser styrke og mandighed. På New Zealand kan du opleve de gæstfrie Maorier, der ofte er tatoveret på hele kroppen og underholder med traditionel stammedans. I Mexico, Guatemala og Belize finder man den spændende mayakultur, hvor velholdte og smukke mayaruiner pryder landskabet. Uanset hvor du rejser, vil du kunne opsøge spændende, skræmmende og fascinerende historier fra tidligere – men også nuværende liv. 

Adrenalinpumpende adventure

Når unge mennesker rejser ud i verden er det ofte med formålet om at afprøve grænser og udfordre hinanden. Det ved de forskellige rejsedestinationer, og der er derfor rig mulighed for at kaste sig ud i vild adventure. Stå ansigt til ansigt med din værste frygt og få den fedeste følelse i kroppen, når du har overvundet den.

Få det vildeste adrenalinkick ved at kaste dig ud fra et fly i 3 kilometers højde, springe bungy-jump mellem to klippevægge, surfe på enorme bølger, dykke med hajer, zipline mellem frodige trætoppe og riverrafte ned af en brusende flod. Der er ikke grænser for, hvad du kan prøve – spørgsmålet er bare, om du tør?

Pulserende storbyer

Oplev jordklodens livlige storbyer, som buldrer frem på verdenskortet. Enorme skyskrabere skyder op mod himlen, mens gademusikanter spiller på livet løs i de trafikerede gader. Nogle hader det – andre elsker det. Kontrasterne er enorme i storbyerne. Du møder den velhavende mand i jakkesæt, de forvirrede turister, den fattige tigger på gadehjørnet og de små skolebørn, som er på udflugt.

Storbyen summer af liv. Du kan opsøge en ny historie for hver kvadratmeter, du går. Hvis du rejser til en storby med andre unge, vil I kunne opleve spændende museer, ikoniske seværdigheder, smagfulde restauranter, shopping i verdensklasse og et festligt natteliv.

Rigt dyreliv  

Det der ofte er helt unikt fra land til land, er de forskellige dyr, som lever der. Når man rejser ud i verden med andre unge, kan man ikke undgå at opleve det forskelligartede dyreliv, som eksisterer i de forskellige lande og på de forskellige kontinenter. Mange lande har et eller flere dyr, som kendetegner deres land. I Australien er det kænguruen, på Galapagos er det elefantskildpadden og i Kina er det pandaen.

Det er en vidunderlig oplevelse at se dyrene i deres rette omgivelser, hvor de hører til. Tag på safari i Afrika og oplev ”The Big Five”, som består af løven, leoparden, det sorte næsehorn, den afrikanske elefant og kafferbøflen. Oplev verdens rige dyreliv og skab nogle helt unikke oplevelser i selskab med disse fascinerende væsner.

Share.

About Author

Leave A Reply