Guide til køb af espressomaskine

0

For de fleste danskere er en kop kaffe en del af hverdagen, og derfor er det vigtigt, at du sikrer dig, at du vælger den helt rigtige espressomaskine efter dit forbrug, behov og ikke mindst pris. Derfor er der herunder skelnet mellem de tre forskellige typer, så du kan være sikker på, at du tager det rigtige valg.

Tre typer

Når du skal ud og investere i en espressomaskine, er det vigtigt, at du ved lidt om disse tre forskellige typer, der findes, da det især gør en forskel på prisen, og hvor stor en del af ansvaret for den gode kop kaffe, du vil overlade til maskinen.

Manuel
En manuel model er hånddreven. Det du skal, er at fylde filterholderen med kaffe, tampe (presse) kaffen, og låse filterholderen fast på maskinen. Derefter bevirker du det vandtryk, der skal til for at lave kaffen ved hjælp af et håndtag. Fordelen ved denne type espressomaskine er, at du selv styrer, hvordan kaffen skal smage. Foruden dette, er modellen også billigere end de andre to typer.

Semi-automatisk
Ligesom ved den manuelle maskine skal du fylde maskinens filter med kaffe og tampe det. Forskellen er, at den semi-automatiske espressomaskine, er udstyret med en elektrisk pumpe. Dette betyder, at maskinen selv skaber det tryk, der skal til for at lave kaffen. Dette kan være en fordel for dig, hvis du er uerfaren med hensyn til den manuelle teknik, da pumpesystemet er med til at lave et ensartet tryk, hver gang du brygger kaffe, og derfor vil den blive god hver gang.

Fuldautomatisk
Den fuldautomatiske espressomaskine gør det som ordet antyder, den klarer alt for dig. Den kværner kaffebønner, doserer selv og brygger kaffen. Foruden dette findes der også modeller, hvor du kan tilslutte maskinen direkte til en vandforsyning, herved er påfyldning unødvendig. Dermed er dette modellen til dig, der bare gerne vil have en kop kaffe, ved at trykke på en knap.

Undersøg det på nettet

Hvis du synes det stadig er svært at vælge en espressomaskine, der passer lige til dig og dine behov, så kan du gå ind på denne side, hvor du vil få et overblik over hvilke espressomaskiner, der findes på markedet.

Share.

About Author

Leave A Reply