Med de nemme løsninger til at oprette automatiske bankoverførsler og faste betalinger i netbank, er der mange, der unødvendigt betaler alt for meget til forskellige faste udgifter hver måned. Måske passede din indboforsikring til dine behov, da du bestilte den for 5 år siden, men hvis du er flyttet eller din boligsituation er forandret, bør du undersøge, om du kan få en billigere og bedre løsning. Det samme gælder andre månedlige udgifter – læs med her og find ud af, hvilke månedlige udgifter du bør se efter i sømmene.
Er du dobbeltforsikret?
Nogle vælger at købe en forsikring til eksempelvis deres mobiltelefon, computer eller måske den nye cykel, de lige har købt. Ofte er sådanne ting dog indbefattet i indboforsikringen, hvorfor det er spild af penge at købe en separat forsikring. Eksempelvis sælger mange forretninger mobilforsikring med, når man køber ny telefon, men ofte er telefonen dækket af indboforsikringen.
Kan du spare penge på din a-kasse og fagforening?
Der findes et stort udvalg af forskellige a-kasser og fagforeninger, og de tilbyder alle noget forskelligt, samtidig med at de fleste er ret dyre. Det kan godt betale sig at undersøge, om du kan få samme faglige hjælp – eller måske endnu mere fagkyndig hjælp – ved en anden, og billigere forening.
Har du det rette mobilabonnement til dit behov?
På det danske marked er der et utal af forskellige teleselskaber, som alle forsøger at udkonkurrere hinanden i billigste og bedste løsninger til mobilabonnementet. Undersøg, om du kan få det samme, som du har nu, til en billigere pris hos et andet selskab, og spar penge.
Kan du få boligsikring til din husleje?
I visse tilfælde kan man som boliglejer modtage boligsikring, som er et tilskud til huslejen. Det afhænger af ens månedlige indtægter og huslejens størrelse, men det er værd at undersøge, om det er muligt.