Polyuretanskum har mange anvendelsesmuligheder

0

Polyuretanskum kan rigtig mange ting, som gør det til et fordelagtigt materiale. Det har en perfekt kombination af lethed, som samtidig har en enorm stivhed. Det gør det ideelt til eksempelvis brug i isoleringsprodukter. Derudover bliver det også brugt i kabinetter til den elektroniske industri- samt sundhedssektoren. Den lave vægt gør polyuretanskum ideel til mange andre produkter, der ligeledes har brug for en lav vægt i produktet.

Udover de ovenstående anvendelsesmuligheder, kan du også anvende det til kar og dæksler i maskiner, samt fjeder elementer og støddæmpere. Andre benytter det ligeledes til tagunderstrygning og møbler – hvilket har vist sig at være et ret godt sted at gøre brug af polyuretanskum.

Fordelene er mange ved polyuretanskum

Det er blevet nævnt, at det er et let materiel med en enorm stivhed – men vidste du også, at man kan lave komplicerede detaljer? Det er nemlig muligt at lave tværsnitsændringer eller indlægge armeringer til forstærkninger. Du kan også indstøbe bøsninger, håndtag og elektroniske dele og meget andet. Det gør montage arbejde overflødigt – så du kan gøre dit eget arbejde lettere.

Hvis du skal have lavet noget i polyuretanskum, skal du have fat i Tinby.Tinby er din polyuretanskums-samarbejdspartner. De har mange års erfaring med at lave disse emner, så du kan få gjort dine drømme til virkelighed. Der er ikke mange begrænsninger for at få fremstillet lige det, som du har behov for i dit produkt. De laver både store og små emner, dele til produkter og hele produkter. Det er bare med at komme i gang.

Share.

About Author

Leave A Reply