Hold styr på sundheden med disse trænings-apps

0

Flere og flere danskere nyder at holde sig sunde ved at træne. Løb og styrketræning er blevet faste rutiner hos mange, der gerne vil holde sig sunde og raske. Men nogle gange kan det dog være svært at holde motivationen oppe, når sofaen lokker lidt for meget. Derfor er det måske en god idé at bruge lidt ekstra tid på at holde sig opdateret på sin træning. Dette kan man nemt gøre fra mobilen, som du kan læse herunder.

 

5 smarte træningsapps

  1. Denne app er hurtigt blevet en af de mest populære. Den viser din kalorieforbrænding og hvor meget du har bevæget dig i løbet af en dag. Tilmed kan du plotte dine måltider ind i app’en, hvorefter den laver en kalorieplan, der justeres efter hvor aktiv du er.
  2. Denne app bruger gps for at vise, hvor meget du har gået, løbet eller cyklet på en dag. Den kan ligeledes holde styr på dit indtag af vand, te og kaffe. Du kan også tilføje billeder af dine måltider, som giver dig et overblik over dine spisevaner. Derudover kan den også holde styr på din søvnrytme.
  3. På denne app finder du udfordrende træningsøvelser kombineret med spilelementer. Du kan stige i niveauer og få point samt konkurrere mod andre brugere, hvilket gør, at motivationen stiger og træningen bliver lidt sjovere.
  4. Nike+ Running. Denne app holder styr på alle dine løbeture. Den kan ligeledes give dig træningsprogrammer, daglige rutiner og gode råd med på vejen. Den er perfekt, hvis løb er din foretrukne træningsmetode.
  5. PIT fitness. Denne app giver dig træningsrutiner, der hjælper dig med at træne hele kroppen. Den kan også lede dig igennem et 30 dages træningsprogram, så du kan nå et bestemt mål.

 

Gå aldrig ned på udstyr

Ligesom i sportens verden er det også vigtigt for dig at have udstyret i orden. Hvis du gerne vil benytte disse apps uden problemer, så er det vigtigt at have en telefon der virker. Men hvis uheldet er ude, så kan du læse mere om reparation af iPhone i Odense her.

Share.

About Author

Leave A Reply