Whiteboards der passer til dit kontor

0

Et whiteboard gør det nemmere at kommunikere på kontoret, når der holdes møder eller skal gives beskeder til de andre medarbejdere. Hos tavlespecialisten.dk finder du et bredt udvalg i forskellige længder og bredder, som passer lige præcis til dit kontor.

 

Alle former og mål

De forskellige whiteboards fra tavelespecialisten.dk fås alle med en hvid overflade, så der kan kommunikeres tydeligt på den uanset hvilken farve, der bliver brugt. Den hvide farve gør også, at de forskellige whiteboards passer ind i ethvert rum. Dog er det også muligt at få i andre farver såsom rød og sort, hvis de skal skille sig lidt ud fra de hvide omgivelser. De fås i forskellige mål, så du eksempelvis kan få rektangulære whiteboards, der både kan være horisontale og vertikale. Er der behov for et whiteboard, der har flere muligheder, kan du også få tavler med pennehylde, så der er styr på whiteboardpennene. Herudover kan du vælge et system, hvor whiteboardet enten kan hænge fastmonteret på væggen, eller den kan fastmonteres på en skinne, så den kan flyttes foran tavlen og placeres der, hvor der er brug for den. Skal det være lidt nemmere at flytte rundt på whiteboardet, kan du også få en, der ikke skal monteres på væggen, men er stående på jorden.

 

Kvalitet til alle kontorer

Alle produkterne er desuden magnetiske i forskellige mål. De fås både med runde og kantede rammer, og så har de hængende whiteboards skjult montering. Hermed er det altså muligt at få lige præcis det whiteboard, der passer til ønske og behov.

Share.

About Author

Comments are closed.