Vores kæledyr er vigtige – derfor er dyreklinikken det også

0

Kan vi blive enige om hvilket kæledyr, der er det bedste? Nej – men én ting er sikkert: vi elsker vores kæledyr. Vores hund, kat eller kanin skal have den bedste behandling, uanset om det er en større operation, eller der er tale om vacciner eller klipning af negle. Derfor betyder det meget for os, at den dyrlæge eller det dyrehospital vi vælger, drager omsorg for vores dyr, og behandler det som vi selv gør.

Hvordan vælger jeg den rigtige dyreklinik?

Der kan være flere parametre, der spiller ind, når man skal vælge en klinik. Det kan være, det er certificeringer, der spiller den vigtigste rolle. For eksempel findes der ”ISO Dyrlægen”, der er et kvalitetsstempel, der viser, at klinikken blandt andet har det rigtige udstyr. Et andet parameter, der kan have stor betydning, kan være lokation. Bor du for eksempel i Vamdrup, giver det måske ikke så meget mening at finde en dyreklinik uden for Region Syddanmark. Desuden kan afdragsordninger være vigtige, så man søger for at have en god økonomi. Til sidst skal man ikke undervurdere, hvor rart det kan være, at der er mange tips og tricks at hente fra sin dyreklinik. Små fifs og gode råd kan føles som mere værd, når det kommer fra en kilde, man i forvejen har tiltro til.

Nyhedsmail til din hund eller kat

Man tænker umiddelbart ikke, at det er nødvendigt at have kontakt med sin dyreklinik, udover når der opstår noget. Men der er mange gode råd og nyheder at hente ved en nyhedsmail til sin hund eller kat. I den forbindelse kan det også nævnes, at det er smart at få information fra en dyreklinik, der har ekspertviden inden for lige præcis det kæledyr, man har. Det er derfor smart at få information om katte fra en ”kattevenlig” klinik. Der er generelt mange gode råd at hente på dyrlægers og dyreklinikkers hjemmesider, og du kan for eksempel starte med at kigge her.

Share.

About Author

Leave A Reply