Ved du, hvilken badmintonketcher du skal vælge?

0

Er du begynder eller øvet på badmintonbanen? 

Ikke to badmintonspillere spiller på samme måde, så derfor er det vigtigt, at man har det rette udstyr med på banen. Med den korrekte badmintonketcher har man nemlig mulighed for at forbedre sit spil og dermed også forøge sin chance for at vinde kampen.

Når man skal ud og finde den næste, eller måske endda den første, badmintonketcher, er der derfor mange ting at forholde sig til. Det er nemlig ikke lige meget, hvilken ketcher man vælger.

Er man nybegynder på badmintonbanen, bør man starte ud med en fleksibel ketcher. En fleksibel ketcher er udstyret med et smidigt skaft, der er i stand til at bøje sig, når ketcheren møder fjerbolden. Når ketcheren så flexer tilbage, genererer ketcheren ekstra kraft, som kan give fjerbolden ekstra længde. Derfor er denne ketcher helt ideel til børn og begyndere, der måske endnu ikke kan slå bolden ned til modstanderens baglinje og dermed har behov for en ketcher, der kan hjælpe med at give lidt ekstra power.

Den øvede spiller bør vælge en mere stiv ketcher. Hovedreglen er nemlig, at jo mere øvet man er, desto stivere en ketcher skal man vælge. En stiv ketcher har ikke den samme fleksibilitet, men tilbyder i stedet mulighed for præcision og hurtig ketcherføring. Det giver spilleren mulighed for at få mere teknik ind i sit spil samtidig med, at de kan reagere lynhurtigt på banen.

Få hjælp til at vælge den perfekte badmintonketcher 

En badmintonketcher er derfor ikke bare en badmintonketcher. Ketcheren skal matche ens niveau, og det er derudover også vigtigt at vælge en ketcher, der passer til ens spil.

I herresingle er der ikke behov for hurtig ketcherføring, men i stedet ligger fokus på at have god kontrol over bolden. Spiller man herresingle, bør man derfor vælge en hovedtung ketcher, som er med til at give masser af power. Spiller man derimod herredouble, går det som oftest rigtig stærkt på banen. Derfor skal man også have en ketcher, der tilbyder hurtigt og præcist spil, så her bør man vælge en hovedlet ketcher.

Er man i tvivl om, hvilken ketcher man skal vælge, er det altid en god ide at henvende sig nogle, der har specialiseret sig i salg af badmintonketchere. De vil kunne guide en gennem hele processen, så man ender ud med at få en ketcher, der kan være med til at styrke ens spil på badmintonbanen.

 

Share.

About Author

Leave A Reply