Vær opmærksom på hudplejeproduktets ingredienser og konsistens

0

Der er forskel på, hvad de forskellige producenter putter i deres hudplejeprodukter. Er du allergisk, eller ønsker du bare at undgå unødig kemi, vil det være en god idé at gå efter produkter, der ikke indeholder allergifremkaldende og hormonforstyrrende stoffer.

Nogle cremer og balms trænger hurtigt ind, mens andre er længe om at trænge ind i huden og ofte efterlader fedtet. De cremer der hurtigt trænger ind i huden, er ofte mest praktiske i hverdagen. Har du meget tør hud, kan det dog være nødvendigt at bruge fede cremer. Her vil det være en fordel at tage dem på om aftenen, så man ikke fedter alting til.

Der kan være stor forskel på, hvor godt de forskellige plejeprodukter virker. Derfor er det en god idé at prøve sig frem med brug af produktprøver, så du kan finde de plejeprodukter, der passer til din hud.

skincare

Pas på din hud i ansigtet

Huden i ansigtet kan godt blive irriteret efter barbering. Ved at bruge en fugtgivende skin tonic eller face balm efter barbering, kan du holde din hud blød. Når huden er blød undgås lettere indgroede hår. Samtidig er det en god idé at rense ansigtet hver dag, så skidt og svans fjernes, og derefter tilføre huden ansigtscreme. Når du renser din hud i ansigtet på denne måde og tilføjer fugt, vil din hud se sundere ud, og risikoen for uren hud vil falde.

Det er muligt at finde lette ansigtscremer, der hurtigt trænger ind i huden. På den måde undgår du, at cremen får din hud til at se fedtet og glinsende ud i løbet af dagen.

Share.

About Author

Leave A Reply