Trænger din garderobe til at blive frisket op?

0

Moden ændrer sig hele tiden, og er det et par år siden, at du sidst har forkælet dig selv med en lækker taske eller en smuk kjole, er det på tide at lave om på det.

Klar til foråret og sommeren

I Danmark er vi kendt for at have et meget omskifteligt vejr, og det er derfor vigtigt at være klar til, når varmen kommer – om det er i juli eller allerede i maj.

Allerede nu kan du finde forårets mode i diverse modemagasiner som Woman og Femina. Der er ofte mange forslag til, hvordan din garderobe skal se ud, og ligger tingene i den dyre ende af skalaen. Det er derfor vigtigt at have råd til at købe, når du falder over netop den item, du ikke kan leve uden.

Forårets tendenser

Året 2020 står lige for døren, der er en række tendenser, du ikke kan undgå – og ikke MÅ gå glip af, hvis du vil passe ind i modebilledet.

Læder er in igen, og denne gang er det ikke kun den klassiske sorte eller brune læderjakke. I dag skal der være knald på farverne, så du kan nemt finde en lækker nederdel eller et behagelige par læderbukser i en flot og anderledes farve. Så trænger du til at peppe garderoben op, er læder en god og velkendt løsning for dig.

Tern er tilbage efter mange år, og har du kun den gamle blazer hængende på tøjstativet, er der mange muligheder for at finde et moderne stykke tøj med klassiske tern. Et ternet mønster er perfekt til at bryde et ensfarvet outfit, fordi ternene skaber et spil for øjnene, som får dit tøj til at se mere levende og frisk ud. Samtidig er tern ikke for vilde, så hvis du gerne vil bevare den velkendte stil, kan en ternet bluse eller kjole være perfekt til dig.

Share.

About Author

Comments are closed.