Tidsfordriv på lange rejser

0

Er du pendler, eller har du en lang rejse i sigte, hvor du ikke helt ved, hvad du skal slå tiden ihjel med? Lange køre- eller flyveture kan hurtigt blive kedsommelige og føles som evigheder, hvis man ikke har noget sjovt at give sig til. Læs med her og få tips og tricks til hyggeligt tidsfordriv på din rejse.

Skab spænding

Lange rejser og daglig pendling er ikke særligt spændende. Ikke desto mindre, er der rig mulighed for at gøre det lidt mere spændende med de rette midler. Her findes der et væld af lydbøger eller spændende podcast-serier om alverdens ting. Det kan være krimibøger eller spændingsromaner, du får læst op. Så er den daglige togtur pludselig noget, du glæder dig til, fordi du skal høre næste kapitel. Det kan også være en podcast-serie, eller et podcast om et bestemt emne der interesserer dig. Der findes efterhånden uanede mængder af podcast, så det er bare at gå i gang med at finde dit yndlings.

En anden måde at skabe lidt spænding på rejsen er ved at spille sjove spil. Du kan finde et utal af spil til din smartphone og forskellige steder på nettet. Hvis det skal være virkelig sjovt og spændende, skal der næsten være noget på spil. Du kan spille om penge og vinde store gevinster ved at spille casino online. Så bliver det sædvanelige mobilspil lidt mere spændende. Det kan være en god idé at sætte et maksimum beløb for, hvor meget man må spille for hver måned.

Afslapning og hygge

Du kan også bruge din rejsetid til at koble helt af fra hverdagens stress og jag. Gør din daglige pendlertid til ”dig-tid” hvor du kan slå hjernen fra. Det kan være ved at meditere, lave krydsord eller male i en malebog. Der findes rigtig mange gode mindfulness- og meditationsapps, som kan hjælpe til at koble fra i hverdagen på ganske kort tid.

Share.

About Author

Leave A Reply