Tag på skiferie i Geilo – for hele familien

0

Skiferier bliver stadig mere og mere populære, da vinteren i Danmark sjældent bliver helt hvid, og det er desuden også umuligt at stå på ski herhjemme. Et populært sted at tage på skiferie det er i Geilo, som er et af de mest populære skisportssteder i Norge. Grunden til at dette sted er så eftertragtet er blandt andet, fordi der er plads til hele familien, uanset om man er er god eller dårlig til at stå på ski eller snowboard. Derudover så er der 40 pister til dem, der er glade for alpint skiløb og hele 26 lifter. Der er både lette og krævende ruter i Geilo, men der findes også en 10 kilometers rundtur om Ustedalsfjorden, som egner sig til hele familien. Det er også muligt at tage børnene med ud på snescootere i Trollklubben. I øvrigt så er filmen ”Min søsters børn i sneen” optaget i Geilo. Så hvis du synes, det lyder spændende, så kan du læse mere herunder.

Gode råd inden skiferien begynder

Inden man skal på skiferie, så skal man finde ud af, hvor man gerne vil hen. Et populært skisportssted er eksempelvis Geilo, men der findes også mange andre skidestinationer såsom Trysil, Hafjell, Vrådal og Hemsedal.

Når man har fundet sin destination, så skal man finde ud af transporten. Der kan man enten vælge at tage færgen til Oslo eller køre hele vejen op gennem Sverige. Den billigste og hurtigste måde er ved at tage Oslobåden.

Derudover skal man lave en pakkeliste. Så man skal finde ud af, hvad man skal have med af tøj osv. Hvis man selv har udstyr, så kan man tage det med, men det er også muligt at låne noget af venner. Hvis man ikke kan låne udstyr og ikke selv har noget, så er det muligt at leje både skiudstyr og hjelme.

Læs mere om transporten til Oslo på nettet

De fleste danskere der tager på skiferier, de tager Oslobåden til Norge, da det er hurtigst. Så hvis du gerne vil vide mere om transporten til skiferien – så klik her.

Share.

About Author

Leave A Reply