Tag en uddannelse til akupunktør

0

Ønsker du at få en detaljeret forståelse af kinesisk medicin og essensen heraf samtidig med, at du ønsker at vide noget om de nye standarter indenfor akupunktur? Så er du kommet til det helt rette sted. Lige her kan du nemlig læse meget mere om den uddannelse til akupunktør, som Danmarks akupunkturuddannelse tilbyder. Under denne uddannelse til akupunktur vil du således blive involveret i en lang række refleksive såvel som praktiske processer, som gør undervisningen og selve læringsprocessen mere levende – dette vil desuden gavne dig så længe, du er elev, men i høj grad også, når du som færdig behandler skal stå overfor dine klienter. Du lærer på denne uddannelse til akupunktør således, hvordan du sammenkobler klassisk kinesisk medicin med de nye standarter indenfor akupunktur. Ønsker du således at tage denne uddannelse til akupunktør, kan du hos https://danmarksakupunkturuddannelse.dk/ læse meget mere samt tilmelde dig uddannelsen.

 

Indholdet af en uddannelse til akupunktør

Under uddannelsen vil du, som sagt, blive undervist i klassisk kinesisk medicin, og der vil blive lagt vægt på, at netop den klassiske forståelse af dette vil blive bragt tilbage i faget, så du dermed lærer at udøve og praktiserer akupunktur, som det oprindeligt var tænkt, at det skulle praktiseres. Derudover bliver der lagt stor vægt på, at de teknikker, som du lærer på denne uddannelse til akupunktør, giver dig det mest effektive resultat, som overhovedet muligt. Du vil under uddannelsen ikke blot lære, hvordan klassisk kinesisk medicin praktiseres, du vil også lære, hvordan du kan implementere noget af det moderne viden, som har vist sig effektiv indenfor faget. Dette er den første del af uddannelsen, og anden del er den del, som kaldes ’kultivering af behandleren’.

I denne del af din uddannelse til akupunktør, vil du arbejde på at skabe en god balance samt sundhed hos dig selv som behandler. Dette opnås ved hjælp af en række behandlinger, qigong samt et dybdegående mentalt arbejde. Du vil opnå et resultat, der byder på en stor forståelse for samt erfaring med, hvad du kan udrette med kinesisk medicin samt, hvordan det føles på kroppen at gennemgå en sådanne proces.

Slutteligt er det vigtigt at pointere, at uddannelsen kan tages af alle. Denne uddannelse til akupunktør egner sig nemlig til personer, der vil arbejde med akupunktur, men også til personer, som blot ønsker at bruge de mange værktøjer til personlig udvikling.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.