Støbejernsgryde – De 13 bedste modeller på markedet

0

Med en støbejernsgryde bliver dagligdagens madlavningen lettere. En støbejernsgryde hjælper dig med at fordele varmen rundt I gryden – Samtidig holder støbejernsgryden også på varmen I længere tid også når komfuret er slukket. Med denne egenskab, kan maden passe sig uden, at du skal have bekymrer for at maden bliver kold eller brænder på. Samtidig kan du koncentrer dig om andre vigtigere ting. For de fleste familier er et støbejernsgryde en fast del af deres sortiment af køkkenredskaber. En støbejernsgryde har utrolig mange kvaliteter, hvilket også gør, at den er velegnet til flere forskellige retter, som enten skal laves på komfuret eller som skal i ovnen.

En støbejernsgryde giver også en familie mere tid til at slappe af i hverdagen. Maden skal nemlig passe sig i en støbejernsgryde. En af de unikke egenskaber en støbejernsgryde har er, at den kan benyttes ved alle former for varmekilder. Det er uanset om det er komfuret, ovnen eller over et bål. En støbejernsgryde tager ikke skade, uanset om det er en direkte eller indirekte varme, som den bliver udsat for. Det samme gælder med temperaturen – De fleste støbejernsgryder kan tåle en varme op til 400 grader, uden at den tager nogen form for skade af det.

støbejernsgryde

De fleste forhandler af støbejernsgryder tilbyder ofte en livstidsgaranti for deres støbejernsgryder. Det er fordi at den har en fantastisk holdbarhed og der skal virkelig meget til at for at en støbejernsgryde tager skade. Den lange holdbarhed betyder også, at du ikke skal tænke på, at du skal ud at investerer i en ny støbejernsgryde. Uanset hvor gammel din støbejernsgryde er, vil den stadig have den samme ydeevne, hvilket er helt unik.

Der findes ikke begrænsninger for hvad du kan udsætte eller lave med din støbejernsgryde, hvilket er helt unikt. En støbejernsgryde er lavet af et så unik materiale, at du den kan benyttes til og tåler alle slags varmekilder. Støbejernsgryde kan også tåle jævne varmefordelinger, hvilket gør at en støbejernsgryde sagtens kan benyttes til at stege, kode osv. Mange støbejernsgryder er kombineret med, at man kan lægge et låg på, hvorved du kan holde varmen nede i gryden.

Du vil herunder blive introduceret for en række forskellige støbejernsgryder. Du vil få fortalt de forskellige fordele der netop er ved denne støbejernsgryde og ligeledes vil du få et bedre kendskab til, hvilken kvalitet og ydeevne støbejernsgryde er lavet af.

Eva Trio Støbejerns Gryde 8 liter

Dette er den første støbejernsgryde, som vi har valgt at tage med i vores test. Denne unikke Eva Trio støbejernsgryde har en kapacitet på 8 liter, hvilket er en del over hvad man i gennemsnit fylder en gryde med. Det betyder at 8 liter kapacitet er mere en rimelig.

Støbejernsgryden har en størrelse på 32 centimeter i diameter. Den er lavet af materialet emaljeret, som er utrolig robust og holdbar, som passer rigtig godt til en støbejernsgryde.

Eva trio støbejernsgryde kan anvendes vil alle former for varmekilder. Det gælder også induktion. Den kan også tåle at anvendes i ovnen. Den holder exceptionelt godt på varmen og kan holde varmen nede i meget lang tid. Den kan tåle en temperatur helt op til 400 grader, hvilket skulle være mere end rimeligt til, at lave de fleste retter i køkkenet.

Denne støbejernsgryde er velegnet til at lave ”slow cooking” simreretter, og til at grille kød i. Støbejernet som er anvendt ved denne støbejernsgryde er 10% lettere end normale støbejernsgryder.

Le Creuset rund gryde 24 cm

Leder du efter en støbejernsgryde med mange egenskaber, er dette måske den rette støbejernsgryde for dig. Når du køber denne støbejernsgryde, er du også garanteret en støbejernsgryde for resten af livet. Der er nemlig garanteret en livstid garanti på denne støbejernsgryde, hvis du køber den igennem denne her test.

Dette er en støbejernsgryde, hvor du får rigtig meget for pengene. Først og fremmeste får du en støbejernsgryde, som er lavet af et meget robust materiale og har en kapacitet på 4,2 liter. Det er muligt, at få Le Creuset støbejernsgryder i flere forskellige farver, så den passer ind i dit sortiment af køkkenredskaber.

Le Creuset har rigtig mange egenskaber når den kommer til varme. Den kan anvendes på alle former for varmekilder. Ligeledes holder den sig også varme i længere tid efter du har slukket for komfuret eller hvor du nu har anvendt din støbejernsgryde.

Der er også mulighed for at anvende støbejernsgryden på både grill og i ovn, men man skal dog huske at få udskiftet knobet på gryderne med fenolknob til et stålknob, når du anvender støbejernsgryden i ovnen.

Leder du efter en støbejernsgryde, som er fantastisk til al slags madlavning og som kan anvendes ved alle former for varmekilder, så er denne støbejernsgryde perfekt til dig.

Le Creuset rund gryde 26 CM

støbejernsgryde

Forhandler: Kitchenone.dk

Her er tale om en gryde af høj kvalitet, som holder i rigtig mange år, da alle støbejernsgryder som man investerer i fra le Creuset leveres med en livstids garanti.

Denne støbejernsgryden kan anvendes på alle forskellige varmekilder. Støbejernsgryden holder også din mad varm i længere tid efter du har slukket for komfuret. Derudover kan du også anvendes støbejernsgryden på både grill og ovn, hvilket er en unik egenskab.

Det er vigtigt, at man husker at udskifte knobet på gryder med en fenolknob til et stålknob, når man anvender støbejernsgryden til ovn brug.

En støbejernsgryde er oplagt til dig, som ønsker at have færre bekymrer om madlavning brænder på eller bliver kold og have mere tid til at slappe af efter en travlt arbejdsdag. Le Creuset er perfekt til dig, som ofte laver slow-cooking, da man ikke hele tiden behøver at holde opsyn med gryderetten.

Le Creuset har en kapacitet på 5,3 liter og en diameter på 26 centimeter. Derfor er det en meget rummelig gryde, som kan anvendes til de fleste aftenretter.

Le Creuset oval gryde 27 CM

Denne støbejernsgryde fra Le Creuset har denne egenskab, at man kan anvende den på alle slags varmekilder. Dette gælder også induktionsplader. Denne Le Creuset holder ekstra holdt på varmen og derfor er den perfekt til dig som ofte bager eller steger mad i køkkenet.
gryden sørger også selv for at fordele varmen jævnt og ensartet, som skyldes støbejernet, som gryden er lavet af.

Du kan også spare penge på energiregningen med en støbejernsgryde. Den kan nemlig holde maden varm i længere tid efter du har slukket for komfuret.

Denne Le Creuset oval gryde har en diameter på 27 centimeter og er perfekt til slow cooking. Det kan være f.eks. simreretter.

Det unikke ved at købe en gryde fra Le Creuset er, at den leveres med en livstids garanti, som betyder at du aldrig nogensinde begynder ud, at investerer i en ny støbejernsgryde. Uanset hvor gammel din støbejernsgryde bliver, vil den stadig virker som var den helt ny.

Denne støbejernsgryde kan fås i flere forskellige farver, sådan at den matcher dine andre køkkenskabe. Der medfølger også et låg, som du kan anvendes når du skal lave mad. Du kan lægge låget på når du laver mad, hvilket gør at gryde kan holde varmen i endnu længere tid.

Le Creuset rund gryde 22 CM

Når du køber en støbejernsgryde fra Creuset, får du en støbejernsgryde af særdeles høj kvalitet til relativ får penge. Denne Le Creuset er lavet med fantastiske materialer, som gør at Støbejernsgryden er unik at anvende til madlavning, da varmen fordeles ensartet.

En støbejern har rigtig mange egenskaber og er unik at anvende til madlavning i en presset og stresset hverdag. Det unikke ved denne støbejernsgryde er, at den kan holde varmen i længere tid. Dette gælder også efter du har slukket for komfuret.

Du kan anvende støbejernsgryden på alle slags varmekilder. Samtidig er det også muligt at anvende den på grillen eller i ovnen. Dog skal gryder med felnoknob have skiftet knoboet ud med et i stål når du anvender gryden i ovnen.

Der ydes samtidig også livstidsgaranti på alle støbejernsprodukter fra Le Creuset. Dette betyder, at når du investerer i en støbejernsgryde fra Le Creuset, har du den resten af livet og den uanset hvor gammel den er, så virker det som om du havde købt den i går.

Funktion støbejernsgryde Rund 3,5 liter

Denne støbejernsgryde er en gryde i det billigste prisleje, men fortvivl ikke. Du får stadig en støbejernsgryde af høj kvalitet for pengene. Gryden har målene 24,5 x 11,5 og egner sig derfor bedst til små retter i køkkenet.

Gryden er lavet af støbejern med to-tonet sort emalje udvendigt og hvid emalje indvendigt, der sikrer at rengøringen kan klare effektivt. Støbejernsgryden er ikke velegnet til opvaskemaskinen, men skal gøre rent i hånden. Dette kan let klare med en gang varmt vand og sæbe. Det er vigtigt at du sørger for at støbejernet er helt tørt, før du sætter gryden ind i skabet igen.

Gryden kan tåle alle salgs varmekilder. Dette gælder også induktionsplader. Den kan tåle en varme temperatur op til 220 grader. Der medfølger et låg, som bl.a. kan anvendes når du bruger gryden i ovnen. Støbejernet fastholder og fordeler ligeledes varmen jævnligt og hurtigt, som betyder at gryden kan holde varmen i ekstra tid og endnu længere tid, hvis du også husker at lægge låget henover.

Denne gryde har en kapacitet på 3,5 liter og derfor er den velegnet til dig, som ofte laver småretter.

Staub Rund CoCotte (gryde) 22 cm rød

Denne gryde er lavet af nogle af de bedst tænkelig materialer, nemlig støbejern. Støbejernet er en kombination af kulstof beriget jern, som er blevet overtrukket med en emalja, der stort set kun består af glas. Det er af de bedste materialer til at lagrer varmen.

Denne støbejernsgryde kan både holde de retter varme, men kan som noget unikt også holde de kolde retter kolde. Dette er der ikke særlig mange støbejernsgryder der kan.

Staub Rund kan anvendes på alle former for komfurtyper og induktionsplader. Når du anvender Staub Rund på komfuret sikrer grydernes indvendige dobbeltmelja, at råvarerne ikke hænger i og når du lægger låget på, fortsætter dampen og regner jævnt, som små dråber over retten, som man kan takke de små knopper, som lågets inderside er monteret med.

Dette kan være en kæmpe fordel, når du enten skal lave kylling eller stegen bliver ekstra saftig og mør.

Gense støbejernsgryde 6 liter

Denne støbejernsgryde er en komplet støbejernsgryde. Der medfølger et låg, som er lavet i glas, hvilket er smart. Med et glas låg behøver du ikke tage låget af for, at se til din aftensmad. Dermed bliver varmen også nede i gryden.

Denne støbejernsgryde er lavet af rå støbejern, som er varmebehandlet med soja olie. Gryden kan anvendes på alle slags varmekilder også induktion plader. ’

Når du skal rengøre din støbejernsgryde skal du aldrig benytte dig af opvaskemiddel eller ståluld eller anden form for hårdt metal. Anvender du en af øverste metode, vil de svække kvaliteten væsentligt på din støbejernsgryde. Hvis din gryde er lavet som støbejern, som er af emaljeret, kan den godt tåle opvaskemiddel.

Hvis du oplever at dine madrester ikke kan komme af, kan du med fordel skylle dine gryder/pander, og efter give det et opkog. Dette vil gøre at dine madrester let kan fjernes og det samme gælder, hvis du oplever dette ved en støbejernsgryde.

Holm støbejernsgryde

Mangler du en støbejernsgryde, som er lavet af høj kvalitet, men som man stadig kan betale sig fra, så kunne denne flotte gryde fra holm være noget for dig. Denne støbejernsgryde er lavet af sort emalje og er mat sort indvendigt. Der medfølger også en låg. Låget har et rustfrit greb.

Denne støbejernsgryde har målene 27,7 x 27,7 og har en kapacitet på 6 liter. Denne gryde er velegnet en større familier, altså familier med børn, som gerne vil spare tid under madlavninger og koncentrerer sig om andre ting. Denne støbejernsgryde er lavet af emalje og derfor bør man altid vaske gryde med varmt vand og almindelig opvaskemiddel.

En støbejernsgryde er perfekt til dig, som ofte har en travl hverdag og gerne vil have mere tid til at slappe af, når der skal laves aftensmad. Med en støbejernsgryde, behøver du ikke konstant holde øje med maden.

Eva Trio Nordic Kitchen kasserolle 1,5 liter

Bor du i lejlighed alene eller er du studerende, så er denne støbejernsgryde bestemt noget for dig. Denne støbejernsgryde er en af de mindste med sin kapacitet på 1,5 liter. Derfor er den også ideel, hvis du ikke skal lave mad til mere end dig selv. Den er utrolig nem, at håndtere, som skyldes det lette materiale som den er fremstillet af. Materialet som den er fremstillet af er Eg/støbejern.

Du kan desværre ikke benytte opvaskemaskinen til at rengøre støbejernsgryden efter brug, men skal gøres rent i hånden. Alle dele er lette at rengøre, som er takket være det lette aluminium, som gryden er produceret i.

Det unikke ved denne støbejernsgryde fra Eva Trio er, at den kan benyttes til ethvert komfur, herunder også induktionsplader. Dette betyder, at støbejernsgryden også henvender sig til det mere moderne køkken. Derfor behøver du ikke finde alternative varmekilder, da denne støbejernsgryde kan anvendes til alle slags varmekilder.

Stegegryde m/låg (Le creuset)

Er i en stor familie eller laver du ofte mad til mange personer samtidig, så er denne gryde fra le Creuset ideel til dig. Den har en kapacitet på 7 liter, som er en af de største på markedet. Ligeledes måler den 32 centimeter i diameter.

Le Creuset gryde kan anvendes til alle slags komfurtyper og herunder også induktion. Du kan desuden også anvendes til at grille, brune og stege i og ideel til høje temperaturer. Le Creuset kan er også rigtig god til at holde på varmen, efter at den er taget af komfuret. Der medfølger desuden også et låg, som kan være ideel til madlavningen.

En støbejernsgryde kan være ideel til dig, som ofte har en travl hverdag og godt kunne bruge noget mere tid til, at slappe af under madlavningen.

Stegegryden kan både tåle at komme i fryseren og i opvaskemaskine. Dette betyder at den er utrolig nem at rengøre, da du bare kan smide den i opvaskemaskinen efter brug.

Le Creuset Oval gryde 27 CM

Le Creuset har en diameter på 27 centimeter og har en kapacitet på 4,1 liter. Denne unikke støbejernsgryde kan fås i flere forskellige farver og derfor er det muligt at vælge den, som netop passer ind i dit køkken

Le Creuset Oval kan benyttes til alle slags varmekilder. Dette gælder desuden også induktionsplader. Gryden er lavet af en særdeles høj kvalitet – Det betyder, at du har en gryde for resten af livet. Når du køber en gryde fra Le Creuset er du nemlig garanteret en livstids garanti.
Denne støbejernsgryde er ikke bare en gryde, men en gryde, som kan fordele varmen jævnt og ensartet, som skyldes støbejernet og kan være en fordel, når du skal lave lasagne eller andre ovnretter.

Gryden primære anvendelse er bagning og stegning, fordi gryden har god til at holde på varmen i lang tid efter den tages af varmekilden. Dette kan også betyde en lille energibesparelse. Gryden er ligeledes perfekt til madlavning af slow cooking.

denne gryde har et meget smuk design, som betyder at gryden sagtens kan benyttes til andre alternativer end at lave mad i køkkenet. Dette kunne være som en fad over et bål eller lignede.

Eva Solo støbejern gryde 4 liter

Denne Eva Trio støbejernsgryde er unikt designet i farven sort. Desuden har den en kapacitet på 4 liter, Hvilket er meget normalt og derfor henvender den sig også til den almindelig familie. Gryden har en størrelse på 24 centimeter og er lavet af høj kvalitet. Materialet som gryden er lavet af, er emaljeret, som er utrolig robust og holdbar. Derudover må gryder som er lavet af emaljeret ikke komme i opvaskemaskinen og derfor skal den altid vaskes op i hånden efter brug.

Denne gryde kan anvendes på alle varmekilder. Desuden er den exceptionelt god til at holde på varmen i længere tid. Den kan klare en varme temperatur på op til 400 grader, hvilket er relativ meget – Derfor kan den også benyttes til andre varmekilder end det almindelig komfur.
Denne gryde er exceptionel god til at lave ”slow cooking” og ligeledes kan den benyttes til at grille kød i letvægts støbejern som 10% lettere end normale støbejernsgryder.

Leder du efter en støbejernsgryde, som er nem at anvendes og kan bruge til mange forskellige retter i køkkenet, så er dette måske den rette støbejernsgryde for dig.

Hvorfor skal man købe en støbejernsgryde?

Før og fremmest tænker mange, at en støbejernsgryde er en meget dyrt investering og hvad får man lige for pengene frem for ved, at købe en normal gryde. En støbejernsgryde er ikke bare en normal gryde som alle andre. En støbejernsgryde er ofte en gryde, som kan anvendes på alle slags varmekilder. Dette betyder at du ikke bare får en gryde, som kun kan anvendes på komfuret, men eksempelvis også i ovnen og andre alternativer.

Når man køber en støbejernsgryde tilbyder de fleste forhandler en livstids garanti. Dette gør de fordi at en støbejernsgryde er lavet af noget materiale, som er af så høj kvalitet, at du ikke skal være bange for at den går i stykker eller lignede. En støbejernsgryde har også den samme ydeevne. Dette er uanset om du har købt den i går eller om du har arvet den, så har den stadig den samme ydeevne, som er endnu en unik egenskab ved en støbejernsgryde.

En støbejernsgryde kan også være exceptionel til en familie, hvor faderen eller moderen har en stresset hverdage og kunne til tider godt tænke sig, at koncentrere sig om andet end konstant at holde øje med maden under madlavningen. Dette får du ved en støbejernsgryde, som bl.a. kan holde maden varm i utrolig lang tid selvom du har slukket for komfuret. Der er også nogle støbejernsgryder som kan holde maden exceptionel kold i længere tid, hvis du har lavet en kold mad og den gerne skulle holdes kølig. En støbejernsgryde er utrolig god til at have en jævn og god fordeling af varmen. Dette kan være godt for dig, som ofte laver retter i ovnen, hvor det er vigtigt at varmen fordeles jævnt.

Share.

About Author

Leave A Reply