Hvad skal jeg være opmærksom på, når jeg vælger et hudplejeprodukt?

0

Som mand er det altid en god idé at gå efter de produkter, der er specielt udviklet til mænd, da mænd og kvinder har forskellige behov, når det kommer til hudpleje.

Når du skal vælge dine hudplejeprodukter, bør du gå efter produkter, der passer til netop din hudtype, da du på den måde får den mest optimale pleje af din hud. Det kan være svært at vide, hvor godt et plejeprodukt passer til ens hud, hvorfor mange forhandlere har små prøver, så du har mulighed for at teste produktet, før du køber det.

hudpleje til ham

Undgå unødige kemikalier

Din hud har ikke godt af at få tilført en masse kemikalier, og det er derfor bedst at vælge hudplejeprodukter, der er uden hormonforstyrrende og allergifremkaldende stoffer. Mange producenter har udviklet varianter af deres hudplejeprodukter, der er rettet mod folk med allergi. Hvis man før har oplevet kløe eller irritation ved brug af hudplejeprodukter, sæbe eller shampoo, bør man ved køb af hudplejeprodukter se efter svanemærket samt astma- og allergiforbundets mærke, der indikerer, at det pågældende produkt ikke indeholder skadelige parabener og allergifremkaldende stoffer.

Læg mærke til produktets emballage

Det er altid en god idé at kigge på produktets emballage. Er der for eksempel tale om en krukke, hvor du stikker dine fingre ned i, eller skal du trykke på en tube eller pumpe, for at indholdet kommer ud? Det er mest hygiejnisk at vælge en pumpe eller tube, da du derved kun rører den mængde, du skal bruge. Når du stikker dine fingre ned i en krukke, efterlader du mange bakterier.

Share.

About Author

Leave A Reply