Skal du vælge bruseniche eller badekar?

0

Et badeværelse kan være indrettet på mange forskellige måder. Der er faktisk et hav af muligheder for, hvordan du kan udnytte rummets kvadratmeter bedst muligt, eller hvordan du kan dele badeværelset op i afdelinger, så toilettet for eksempel bliver mere aflukket. Hvis I er en familie med små børn, kan der især være mange overvejelser i forhold til om, der skal laves bruseniche, eller om der skal være et badekar. Der vil selvfølgelig altid være fordele og ulemper ved begge løsninger, og det er derfor vigtigt, at man som familie overvejer, hvad man ønsker af muligheder for sit badeværelse. Derudover skal man tænke på prisen, og har du en fornemmelse af, at det bliver en dyr investering, så kan du låne til badeværelsesprojektet via nettet.

Brusenichen er meget praktisk på den måde, at den tager færre kvadratmeter af selve badeværelset, end et badekar vil. Derudover er det muligt er brusenichen nemt at rengøre, der er mulighed for, at flere kan gå i bad på samme tid afhængig af brusenichens størrelse selvfølgelig.
Badekaret derimod tager lidt mere plads. Dog ser mange badekaret som en mulighed for både at kunne gøre børnenes badeoplevelser sjovere men også som en mulighed for afslapning og velvære. Badekaret kan bruges af mor eller far og barn på samme tid, eller hvis der er flere børn i familien.

En løsning der giver mulighed for det hele

En løsning som mange benytter sig af, når de enten overtager et hus, der allerede har et badekar implementeret, eller hvis de bygger nyt, hvor både bruseniche og badekar ønskes, vil en sammensmeltning af de to være en løsning. Her laves der et badekar, hvor bunden er helt eller næsten helt flad, i stedet for at runde som de ofte gør i badekar, og på den måde er der mulighed for, at badekaret kan bruges som kar, men samtidig installeres der bruse hoved og armatur, som var det en bruseniche. På den måde er der mulighed for, at børnene kan lege i badekaret, de voksne kan nyde et afslappende og langt karbad, og hele familien kan tage et almindeligt brusebad, hvor det er sikkert at stå oprejst uden stor risiko for at glide.  Det er altså muligt at kombinere bruseniche og badekar og på den måde nyde fordelene ved begge løsninger.

 

Share.

About Author

Leave A Reply