Skal du have nyt bryggers? Læs med her

0

Skal du have nyt bryggers? Et bryggers er et multifunktionelt rum, hvor der skal ske rigtig mange ting på en gang. Bryggerset bliver ofte et slags roderum, hvor man har alle de ting stående, som ikke passer ind andre steder. På samme tid er de fleste bryggerser også det rum, som bliver brugt som entré. Det er altså her, vi byder gæster velkommen til vores hjem, her vi træder ind af døren som det første efter en lang arbejdsdag. Bryggerset er derfor et kompliceret og komplekst rum, der skal have mange funktioner på en gang. Hos Aubo kan du få inspiration til bryggers. Hos Aubo lægger de vægt på lækre kvalitetsmaterialer, samt smarte og funktionelle designs. Virksomheden tilbyder også gratis opmåling, indretningsråd og uforpligtende tilbud på dit bryggers.

Et rum med mange funktioner

Bryggerset er et rum med mange funktioner. Det er bl.a. her, du byder dine gæster velkomne til dit hjem. Det betyder, at bryggerset gerne skal have en del af den personlighed, du har lagt ind i indretningen. Det kan du gøre med kunst på væggene, lidt planter og finurlige knage til overtøj. Netop entréen er også her, hvor sko og fodtøj skal opbevares. Det kan være en god idé at gemme det meste af fodtøjet og overtøjet væk bag et skab, og så kun have plads til et par enkelte frakker på dekorative knage eller en smuk stumtjener. Så man blot har det fremme, man bruger til daglig. Entréen kan også få lidt ekstra personlighed med et smukt spejl og en lille stol.

Et bryggers er også der, hvor man opbevarer mange af de ting, der ikke lige er plads til nogle andre steder. Det betyder, at der er brug for massere af skabsplads og muligheder for at gemme diverse flasker, rengøringsmidler, støvsuger og sæsonovertøj væk. Gulv til loft skabe med skydelåger der er indrettet smart, er en af de mest pladsbesparende måder at gøre dette på. Mange mennesker bruger også deres bryggers som viktualierum, og lækre skabe, der giver et godt overblik, er derfor vigtigt. Det kan f.eks. være skuffemoduler, der kan trækkes ud for at give det største overblik.

Det ultimative vaskerum

En af bryggersets vigtigste funktioner er at agere vaskerum. Det er her, vi tilbringer en del tid med at vaske, tørre og stryge tøj. Selvom det er en vigtig hverdagshandling, vil rigtig mange gerne have det overstået og gøre det så nemt som muligt. Skabene i bryggerset kan være en god måde at sortere vasketøj på. Sørg for at stil vaskemaskine og tørretumbler i den mest optimale højde og hav bordplads deromkring. Mange vælger i dag at gemme de hårde hvidevarer væk bag skydelåger, så man hurtigt kan gemme ”rodet” væk.

Når det kommer til tørrestativer og strygebræt, er der mange fine pladsbesparende løsninger, hvor man kan hænge dem op på væggen, så de kun fylder, når man skal bruge dem. Hav også gerne plads til at hænge de ting op, der skal tørre på bøjler gemt væk bag skabet.

Share.

About Author

Leave A Reply