Skæreplotter til privat såvel som til erhverv – sådan finder du den rette

0

En skæreplotter benytter man i det private og erhvervsmæssige til at lave klistermærker, wallstickers, skilte, udskæringer i folie og lignende, hvormed skæreplotteren siges at være et produkt med flere forskellige forcer. En skæreplotter fungerer ved, at den tilkobles en computer med en software installeret, hvorefter man via. programmet i softwaren kan få skæreplotteren til at ”male” på og skære i foliet efter behov. Foliet er let at håndtere, da dette som oftest er placeret i en rulle, hvor skæreplotteren automatisk tager fra, når den sættes i sving med tykke- og skæreriet. Der kan altså ikke herske nogen tvivl om, at det er et brugbart produkt med mange funktioner, og der findes mange forskellige typer og varianter, hvorfor det kan være en udfordring at komme frem til den rette variant med den rigtige software, de rette funktioner og det fornødne tilbehør.

Skæreplotteren kræver installation af software

Det er altså nødvendigt at have installeret en software på sin computer, når man ønsker at benytte sig af en skæreplotter. Her skal man være opmærksom på, at det er en meget let proces, da softwaren i langt de fleste tilfælde medfølger skæreplotteren. Denne software bør man dog lige undersøge, inden man vælger at erhverve sig en ny skæreplotter, da nogle softwares måske ikke er kompatible til det styresystem, man har installeret på sin computer. De fleste forhandlere stræber sig dog efter at følge med på moden, således softwaren opdateres, når der udkommer nye opdateringer til de forskellige styresystemer. Så har man et forholdsvist nyt styresystem, kan man regne med, at der vil være en software passende til styresystemet. Vil man ikke have softwaren på egen computer, måske fordi man ikke har plads eller andet, kan man få skæreplottere med en bærbar computer til, der har softwaren installeret.

Folie til skæreplotteren fås i mange forskellige varianter

Hernæst kommer overvejelser i henhold til det folie, der på mange måder er fatal for at kunne skabe sig nogle gode stickers. Her kan man først og fremmest vælge foliet i henhold til farve, da der findes mange forskellige farver og typer på markedet. Dette er noget man skal have afstemt i forhold til de krav, ønsker og behov, der end måtte være hertil. Hernæst kommer størrelsen på foliet, hvor det kan være en fordel at undersøge, om den givne skæreplotter kan klare forskellige bredder af folie, eller om man blot skal have en enkelt bredde. Herudover skal man også have in mente, at de forskellige skæreplottere kan skære gennem forskellige bredder af folie, hvilket også kan være en fordel at overveje, således man får det rette folie med i købet – se mere her.

Share.

About Author

Leave A Reply