Skab mere personlighed i hjemmet

0

Er der en kreativ sjæl gemt i dig, og vil du gerne have et mere personligt udtryk i dit hjem? Hvorfor ikke begynde at lave nogle af dine møbler og små nipsting selv? Her får du 3 bud på DIY projekter til din bolig.

Du kan købe materialer og redskaber hos Slivern.dk.De leverer både til institutioner og private. Derfor sikrer du dig altid at kvaliteten er i top.

  1. Dit eget tøjstativ

Ønsker du at have et fint overblik over alt dit smukke tøj? Med et åbent tøjstativ kan du nyde dit tøj hver dag, og få et bedre overblik over tøjet når du skal klæde dig på om morgenen. Du kan lave et fint tøjstativ super nemt med vandrør og bolte, smukt træ eller en gammel gren der er behandlet. Hæng stativet i rå metalkæder eller fine lædersnore fra loftet. I samme ombæring kan du bygge et smukt skostativ nedenunder. Er du en ivrig skosamler, kan du også lave dine egne svævehylder, så dine sko kan fungere som dekoration på væggen.

  1. Personlig hjemmekontor

Når det kommer til hjemmekontoret, er der et væld af muligheder for at være meget kreativ. Hvad enten du har meget eller lidt plads, findes der mange gode løsninger. Det kan være en træplade, der hænger på væggen, du kan finde nogle smukke ben at sætte på, eller du kan gøre det til en del af et større opbevaringsmøbel. Kombiner med hylder nedenunder og ovenover – alt efter hvor meget opbevaringsplads du har brug for omkring dit skrivebord. Konstruer din egen opslagstavle med tavlelak, magneter bag en træplade eller et malet hønsenet.

  1. Lav din egen daybed

Paller i hjemmet er efterhånden blevet super populære. Du kan f.eks. lave din egen daybed af europaller og en tynd madras. Byg eventuelt pallerne ovenpå nogle rustikke trækasser hvor du kan opbevare en masse bøger i. Sy dit eget betræk i en farve eller et mønster som du kan lide og fyld den op med massere af puder og et blødt tæppe.

Share.

About Author

Leave A Reply