Skab efterårsstemning med Bloomingvilles nye kollektion

0

Noget af det der gør Bloomingville til ét af de førende forhandlere indenfor brugskunst i Danmark, er, at de altid følger den nyeste mode. Med deres årlige Spring/Summer og Autumn/Winter kollektioner samt andre små kollektioner derimellem, er deres produkter altid up-to-date og stemmer overens med nutidens mode. Deres sortiment er i høj stil præget af nordisk design, hvilket tilføjer deres produkter et hjemligt udtryk. Men ikke nok med det. De formår også at sætte deres helt eget personlige præg på deres varer, så de alligevel får et unikt touch. Samtidig er deres udvalg meget varierende, og kan sammensættes på kryds og tværs af farver og kollektioner. Der er altså rig mulighed for at lege med alverdens kombinationer, så de matcher lige præcis din stil.

Krus og krukker i efterårets farver

Det kræver ikke mere end et enkelt blik ud ad vinduet for at konstatere, at sommeren officielt er forbi. Og med Bloomingvilles nyeste AW18 kollektion kan man i den grad sige, at efteråret er blevet budt velkommen. Kollektionen er i høj grad præget af de mange varme og smukke farver som årstiden bringer med sig, hvilket giver dig muligheden for at bringe den hyggelige stemning indenfor.

Noget der især er kommet meget af, er krus og krukker. Bloomingville er blandt andet kendt for deres smarte og simple designs, der giver plads til kreativ udfoldelse. Blandt de nye produkter findes klassiske såvel som nye former og udtryk, og det er tydeligt at de har valgt at eksperimentere lidt i denne kollektion. De har formået at give krukkerne og krusene et rustikt look – noget der bliver mere og mere populært – samtidig med at de er elegante og minimalistiske. Især hos krukkerne er det tydeligt, at man har valgt at holde dem i bløde former og naturlige farver.

Den nye JAVA-serie fra Bloomingville

Det er ikke kun nye produkter Bloomingville har valgt at tilføje deres nye kollektion. Også en helt ny serie er kommet til, nemlig JAVA. JAVA-serien kombinerer nogle af de ting, Bloomingville er så gode til; minimalisme, stil og god kvalitet.

Serien består af enkle og stilfulde produkter til køkkenet, og tilbyder både krus, tallerkener, skåle og bøtter. Hvad der dog gør JAVA til noget helt specielt, er materialet der er blevet brugt til at fremstille varerne. De er nemlig lavet i bambus, hvilket gør dem både lette, miljøvenlige og langtidsholdbare. De forskellige dele kommer i fire smukke efterårsfarver, hvilket gør dem både pæne og smarte, på trods af deres simple udseende. Og så er de perfekte til en skovtur med hele familien.

Møbler skal der til

Det er jo ikke kun pynt og dekorationer Bloomingville tilbyder. Nej, når det kommer til indretning, er de med hele vejen, og én ting er sikkert; de går aldrig på kompromis med kvaliteten. Dette ses også tydeligt hos de nye møbler, Bloomingville lancerede i anledning af den nye kollektion. Med alt fra stole i blødt velour til bænke betrukket i flotte farver, kan du finde alt hvad du skal bruge, for at give dit hjem den hyggelige efterårsstemning, vi alle så brændende ønsker at opnå. Derudover indeholder udvalget også sideborde i blandt andet metal eller beton, der opfylder det gennemgående rustikke look. Hvis man er til det, tilbyder de også et sidebord med skuffe, der gør det perfekt til at have stående ved siden af sengen.

Du kan se mange flere produkter fra Bloomingville her.

Share.

About Author

Leave A Reply