Six Ames er tøj af bedste kvalitet

0

Tøj, der både tilfredsstiller øjet og kroppen er fantastisk – men det hænger ikke på træerne. Heldigvis findes Six Ames, der giver dig lækre styles, som føles utrolig behagelig mod kroppen. De 6 ildsjæle, som står bag mærket, er fyldt med forskelligt know-how. De kommer med forskellige evner fra modebranchen, som du virkelig kan fornemme kommer i spil, når der skal designes nye kollektioner.

Deres skønne kollektioner er dog også baseret på de seneste trends, både hvad angår snittet og farvevalget. Men der bevares en hvis skandinavisk coolness, der sammen med en fin fransk finesse giver et tidløs udtryk til tøjet. Farvevalget er holdt afdæmpet. Du finder smukke grå, sorte, blå og dybgrønne nuancer, der nemt og hurtigt kan supplere resten af din garderobe. Du finder ikke bedre basis tøj end hos Six Ames på BA10.

Six Ames gør merinould lækkert

Hvis det skal være ekstra lækkert og ose af kvalitet, kan du roligt købe noget fra Six Ames. Deres tøj er fremstillet af det fineste merinould, som svøber dig i varme og blødhed. Den lækre uld er blevet indfarvet, så du har tøj, der holder farven vask efter vask.

Du kan indhylle dig i deres lækre tøj fra top til tå. De laver nemlig både bukser og bluser i det fine merinould. Deres fine bluser fås i forskellige snit, som vil komplimentere dig på fineste vis. Deres bukser vil fuldende dit outfit. Du kan finde en matchende farve og lade sættet bærer sig selv. Du kan også vælge 2 forskellige farver og lade dem komplimentere hinanden.

De mange forskellige valgmuligheder gør det svært at nøjes med en. Du kan som sagt finde de mange fine Six Ames styles på BA10. Der bliver løbende opdateret med de nyeste af slagsen, så du hele tiden for de seneste trends og farver.

Share.

About Author

Leave A Reply