Sådan får du en effektiv arbejdsdag

0

Kender du til det hvor man ikke får lavet ret meget i løbet af en dag? Det skal der laves om på, for det gælder om at være effektiv, hvis ikke kan du risikere at miste dit job. Det gælder både skriftligt og håndværkerjobs. Det er dog mest kontorarbejder der får svært ved at hole koncentrationen, grundet lange dage siddende stille på en stol og skrive og taste ind på computeren. Der er brug for brainbreak og ikke bare den halve times pause der er.

Koncentrationen i top

Det er ikke altid nemt at koncentrere sig gennem en hel arbejdsdag. Derfor er der nogle ting du kan gøre for at være tilstede og være meget aktiv. Der bruges nemlig meget energi i løbet af en arbejdsdag, også selvom man bare sidder og stirrer ud i luften, fordi du måske ikke kan koncentrere dig. Somme tider kan det hjælpe at få strækket benene, eller pause gymnastik som nogle virksomheder faktisk laver. Så laver man måske noget just dance, eller noget helt andet.

Brainbreak

Du kan tage en brainbreak engang imellem, måske bare en 5 minutters gåtur omkring virksomheden. Så får du frisk luft til hjernen. I kan også meditere, og få noget ro til mindsættet. Brainbreak er gode fordi der kommer ro på, og ofte kan du koncentrere dig lidt nemmere ved at få fokus på noget andet. Energidrik er noget af det dummeste eller sukker. Det er det fordi du bare giver din krop en masse som den skal bruge tid på at bekæmpe, og der hjælper altså ingenting.

Snak med kollegaerne

Løber du ofte tør for ideer? Så hold et møde omkring middagstid, og snak sammen, alt mellem himmel og jord, det behøver ikke have noget med dit arbejde at gøre. Eventuelt hør hvordan det går, og hvad de har gang i.

Share.

About Author

Comments are closed.