Sådan vælger du de rigtige øreringe fra Julie Sandlau

0

Det begynder så småt at lugte af julekager og mandariner i de danske hjem, hvilket betyder at julen står for døren, og dette betyder ligeledes, at man skal til mange julefrokoster. Her er det vigtigt at tage sig godt ud til den sidste detalje, hvilken i de fleste tilfælde sikres af flytte smykker, og dette kunne eksempelvis være i form af øreringe fra Julie Sandlau. Det er dog ikke bare lige sådan at erhverve sig nogle nye øreringe, da der er mange forskellige typer af øreringe i forskellige designs, mens man ligeledes skal matche købet med de smykker, man allerede er i besiddelse af.

Vær opmærksom på de forskellige typer af øreringe

Der findes mange forskellige typer af øreringe, hvor yderpunkterne er de længere øreringe og de helt korte øreringe, der nærmest er knapper, man sætter i øret. Det er meget individuelt, hvilken af typerne man hælder til og det kan dog også være, at man ønsker lidt fra begge lejre, således man kan variere brugen af øreringe mest muligt. I de længere varianter er der både øreringene, der i sig selv er formet som en ring, mens det også er muligt at få øreringe, der er en tynd kæde, hvilke fås i forskellige længder. Er man ikke til disse typer af øreringe, er det også muligt at få sig de såkaldte ørestikkere, der ikke hænger ned fra øret, da den sidder helt tæt til øret uden at have noget hængende. Dette er dog noget man bør overveje og afstemme med krav og behov, således man finder frem til den rette variant.

Overvej også farve og farekombinationer på øreringene

Der findes også mange forskellige farver og kombinationer heraf på markedet, hvilket eksempelvis kan være det forgyldte sterlingsølv, der i sit udseende ligner guld. Herudover kan man også få sterlingsølv, der ikke på samme måde er forgyldt, hvorved det blot ligner sølv. Dette kan også være en fordel og eventuelt afstemme med andre smykker, man eventuelt kan benytte med nye øreringe. Derudover er der forskellige farvekombinationer på de forskellige øreringe, hvilket eksempelvis kan være en ørering med en perle i rød farve kombineret med selve øreringen i guld eller sølv. Dette kombineres i de mange kollektioner på mange forskellige måder, hvilket kan være en fordel at overveje nøje, således man finder de rigtige farvekombinationer på sine øreringe – dette kan eventuelt også afstemmes med nogle andre kombinationer af farver på de smykker, man allerede har eller har tænkt på at købe sammen med de nye øreringe – følg linket her for at finde et stort udvalg af øreringe fra Julie Sandlau.

Share.

About Author

Leave A Reply