Sådan vælger du den rigtige kontorstol

0

Kontorstolen er et meget glemt, men vigtigt møbel. Det er et møbel, som du opholder dig meget i, da den bruges på arbejdet, til lektierne, internetsøgninger, hobby og meget andet, men har du nogensinde overvejet, hvordan du sidder i den? Du kan opholde dig mange timer om dagen i en kontorstol, og derfor er det vigtigt, at du finder den helt rigtige.

Disse ting bør du være opmærksomme på, når du skal købe en kontorstol

Det kan være meget forskellige ting, som folk lægger vægt på, når de skal købe en ny kontorstol, men støtten, er en af de vigtigste ting, som du bør kigge efter.

Armlæn
For nogle er armlænet meget vigtigt, og for andre er det irriterende, du bør derfor overveje, om det er en ting, der er vigtig for dig. Hvis du gerne vil have en kontorstol med armlæn, så bør du vælge en, der giver støtte til din krop. Det vil sige, at dine arme skal kunne hvile naturligt på armlænet.   

Ryglænet
Du bør vælge en kontorstol, der har en ryglæn, som følger din ryg hele vejen op. Det vil sige, at ryglænet er formet som et S, da det kan give dig den mest optimale støtte i lænden, så du undgår at få rygproblemer. Derudover så bør stolen give god støtte til din øvre ryg og skuldre, så du undgår at synke sammen og derved kommer til at hænge ryggen.  

Derfor bør du vælge en kontorstol, der passer til dig

Menneskets krop er ikke skabt til at sidde stille i mange timer, og derfor er det vigtigt, at du vælger en kontorstol, der kan give din krop den bedste støtte. Hvis du ikke får den rette støtte, så kan du få ondt og med tiden få skader i både ryg, nakke og skulder. Særligt hvis du har et stillesiddende arbejde, da den forkerte stilling gennem flere år kan ende ud i sygemelding og mange smerter.

Share.

About Author

Leave A Reply