Sådan styler du din nytårskjole

0

Vi vil nedenfor guide dig til de perfekte accessories til din nytårskjole!

Glimmerkjolen

For mange kvinder betyder nytåret glimmer og glitter! Flere kvinder vælger en nytårskjole fyldt med palietter eller sten. Hvis du vælger en kjole som denne, er det vigtigt, at du nedtoner dine accessories, fordi kjolen i sig selv er iøjnefaldende. Style kjolen med enkle smykker og ensfarvede stilletter/sko. For at give opmærksomheden til nytårskjolen er det vigtigt, at vælge smykker uden for mange sten. Derudover er det vigtigt, hvis man styler kjolen med et par strømpebukser, at strømpebukserne er uden glitter og shine, da dette vil skabe ubalance mellem glimmeret på kjolen og glimmeret i strømpebukserne.

Enkel og ensfarvet kjole

Har du derimod valgt en ensfarvet og enkel kjolen, som ikke er iøjnefaldende som glimmerkjolen, kan du med fordel bruge dine accessories til at give din kjole karakter. Brug gerne store accessories, eventuelt farvede accessories, hvis din kjole er ensfarvet. For at understrege nytårsfølelsen kan du med fordel vælge smykker med store eller mange sten – dette giver i hvert fald din enkle kjole et nytårsboozt!

 

Gallakjolen

Er du inviteret til et fint arrangement, som kræver den lange gallakjole, er de overdådige smykker nærmest et must. Den lange gallakjole kan styles flot med smykker, der har mange sten. Man skal selvfølgelig også her tage forbehold for hvilken gallakjole, man har valgt, Har man valgt den klassiske sorte gallakjole, er de overdådige smykker perfekte! Har man derimod valgt den lange glimmerkjolen, skal man tage sine forbehold, som nævnt ovenfor under Glimmerkjolen. Enhver gallakjole bør styles med et par stilletter, som sammen med gallakjolen giver kroppen den lækre lange form.

 

Kjolen med print

Årets modetendenser skriger af print i lange baner, og derfor kan man med fordel også vælge en kjole, der følger denne tendens. Når man vælger en kjole med print, skal man passe på med sine accessories. Det er vigtigt at vælge sko, der er ensfarvede, og smykker der ikke er iøjnefaldende, da kjolen skal være det, der tiltrækker opmærksomheden.

Når du vælger asseccories til din nytårskjole, er det altid en god ide at matche taske og sko for et fuldendt look. Derudover er glimmer og glitter altid en god ide til nytårsaften – enten på kjolen, strømpebukserne, skoene eller smykkerne.

Share.

About Author

Leave A Reply