Sådan optager man et erhvervslån på en hurtigere og mere gnidningsfri måde

0

Et erhvervslån kan være en langtrukken og tidstung opgave at løfte, da det først og fremmest kan kræve en hel del møder med forskellige selskaber, banker og lignende, hvormed meget tid frarøves den daglige drift i virksomheden. Når man så ønsker at tage sig et hurtigere og derved mere attraktivt lån, kan det være en fordel at være opmærksom på, at der findes et lån med fast og variabel rente, der, som benævnelserne antyder, betyder henholdsvis et lån med en rente varierende i henhold til forskellige kurser eller et lån med en aftalt, fast rente.

Grundigt forarbejde og omhyggelig ansøgningsproces er essentielt

Et erhvervslån kræver en hel del grundigt og omhyggeligt forarbejde, da mange banker og finansieringsselskaber er blevet langt mere skeptiske og mindre villige til at låne ud af deres penge til virksomheder. Når man har lagt sig en plan for at søge om et erhvervslån, er det vigtigt at gøre sit forarbejde ordentligt, da banker og finansieringsselskaber i langt højere grad vil være tilbøjelig til at samarbejde og udstede det ønskede erhvervslån. Det første, man bør gøre, er at inddrage revisorer og rådgivere, der kan have gode råd og informationer om de ting, virksomheden bør kunne gøre krav på, mens de ligeledes kan hjælpe til en god harmoni mellem udspillet til lånet og virksomhedens ambitioner. Uanset hvem det er fra, kan det være en fordel at få en masse rådgivning, således man får kastet flere øjne på sagen, hvilket kan fremskynde processen en hel del. På den måde vil man hurtigere kunne få optaget lånet og indfriet de investeringer, som lånet skal være grundlag for.

Private långivere kan give din virksomhed et boost med et lån

Vil man gerne undgå, at forhandlingerne om lånet trækkes i langdrag, kan det være en fordel at overveje en ny type af lån, der kaldes crowdlending, hvilket betyder at erhvervslånet baseres på den kendte crowdfunding. Selvom crowdfunding er en anden type end den traditionelle type af lån, skal man være opmærksom på, at lånet skal tilbagebetales med renter. Her foregår processen en smule hurtigere, da man kan henvende sig til en virksomhed, hvor man kan præsentere sin virksomhed og de planer, der tiltænkes at skulle finansieres af det givne lån. På denne måde undgår man en helt masse fysiske møder, da det hele foregår hjemme foran skærmen, hvorved selve behandlingstiden også vil være mindre i forhold til den traditionelle måde at skulle optage erhvervslån på. Herefter kreditvurderes virksomheden, hvilket gøres mindst ligeså grundigt, som banken gør det, hvorefter crowdfundingens långivere vurderer forslaget og beslutter, om de ønsker at låne ud af deres penge til det givne projekt i virksomheden. Se mere ved at klikke her.

Share.

About Author

Leave A Reply