Sådan køber du Bitcoins på internettet!

0

Bitcoins er noget, som mange mennesker investerer deres sparepenge i, og der er ingen tvivl om, at der kan hentes en god gevinst ved investeringen, hvis vinden blæser den rigtige vej. Markedet for Bitcoins har været støt stigende de sidste mange år og på trods af det nylige fald i kurs, kan der stadig være god fidus i at investere i Bitcoins. Derfor vil vi gerne gøre dig lidt klogere på, hvordan du køber Bitcoins på internettet herunder!

Køb Bitcoins med dit kreditkort!

Den nyeste løsning til køb af Bitcoins på nettet er ved hjælp af det, vi alle har i lommen: Kreditkortet. Bitcoins og de andre kryptovalutaer kan være svært at sidde og handle selv, og derfor er denne løsning klart den nemmeste, hvis du vil være med på Bitcoin-bølgen!

Hvis du ønsker at købe Bitcoins ved hjælp af dit kreditkort, så foregår det meget simpelt ved, at du lader en tredjepart klare handlen for dig. Med andre ord overfører du dit ønskede investeringsbeløb til en sikker konto, hvorfra en tredjemand laver henholdsvis køb og salg af Bitcoins for dig. Dette er nemmest for dig, som forbruger, da du så og sige ikke skal foretage dig noget – alt det komplicerede omkring køb/salg af Bitcoins er der en anden, der klarer for dig. Her handles valutaen typisk til markedskurs, og du skal forvente at betale et gebyr på mellem 2 og 5 % for handlen. Disse penge er dog godt brugt, hvis du vil undgå mange af de fælder, som kryptovalutaen desværre indeholder!

Køb Bitcoins gennem en Bitcoin-børs!

Hvis du gerne vil handle med Bitcoins på egen hånd, så skal dette foregå gennem en såkaldt Bitcoin-børs. Som navnet antyder er dette en børs, der har specialiseret sig i Bitcoins (og i nogle tilfælde andre kryptovalutaer). Her skal du bruge en digital ”wallet”, hvor din digitale valuta bliver opbevaret, således at andre ikke kan tilgå dem. Denne handelsmetode sparer dig selvfølgelig nogle håndører, men sandsynligheden for at blive snydt er til gengæld også til stede. Der findes nemlig mange falske Bitcoin-børser på nettet, og derfor bør du undersøge din valgte børs til bunds, inden du begynder at handle gennem den. Fordelen er her, at du 100 % selv styrer din investering, hvilket også må siges at være meget rart!

Share.

About Author

Leave A Reply