Sådan klæder du dig efter din kropsform

0

Alle kroppe er smukke på deres helt unikke måde. Du vil uden tvivl kunne se det smukke ved din krop, hvis du klæder dig efter lige præcis din kropsform. Her kan du læse, hvad du skal gøre.

Fyldig bagdel og smal overkrop

Du kan stort set bære alle slags bluser, toppe og jakker på din smalle overkrop. Omvendt kan det give store vanskeligheder at finde bukser, du føler dig godt tilpas i. Hvis du ikke er så glad for din bløde numse og dine lækre lår, er det en god idé at gå efter bukser og nederdele i mørke farver, som virker slankende på din underkrop. Samtidig er en kort jakke eller en smart vest med til at give fylde på din overkrop, så din kropsfacon ser mere harmonisk ud. Hvis du bruger en bluse med vandrette striber, kan du faktisk skabe en illusion af, at din overkrop er mere kurvet, end den er.

Lange stænger og lille barm

Din atletiske kropsform vil tage sig rigtig godt ud i bluser med runde udskæringer, fordi det vil få dine skuldre til at virke smallere. Hvis du gerne vil have det til at se ud som om, du har en lidt mere kurvet krop, end du egentlig har, kan du overveje at bruge tøj med masser af flæser, draperinger og andre fyldige detaljer. Kjoler med et bånd i taljen kan være med til at fremhæve dine kvindelige former, hvis det er noget, du går efter. Samtidig vil stramme bukser med smalle ben fremhæve dine lækre, lange stænger.

Brede skuldre, smal talje og bløde bryster

Dine fyldige bryster og din lækre bagdel er i fokus, og det er der slet ikke noget galt med. Hvis du dækker dig til, fordi dine frodige former får dig til at føle dig utilpas, kan du nemt komme til at se stor og voldsom ud. Derfor har det faktisk sine fordele, at du lærer at klæde din krop i tøj, der fremhæver dine kurver på en stilfuld måde. Den klassiske, elegante stil er nemlig rigtig god til dig, og du kan med fordel gå efter figursyede habitjakker og tætte nederdele. Hvis du er glad for at gå i bukser, vil du føle dig bedst tilpas i en løsere model med god stretch. Hvis du vil undersøge det store udvalg til kvinder med kurver, kan du se mere her.

Share.

About Author

Leave A Reply