Sådan kan du spare penge mange år i fremtiden

0

Vinter er lig med kulde, som betyder, at radiatoren får et ekstra hak opad. Det betyder selvfølgelig, at varmeregningen stiger. Men har du overvejet, hvor meget af den varme, som du betaler for, der faktisk bliver brugt på at varme dig og dit hus? Hvis dit hus ikke er isoleret optimalt, går der en masse varme til spilde, som betyder, at du hælder penge ud ad vinduet. Men heldigvis er der en løsning på det problem. Du kan nemlig efterisolere din bolig og sikre, at varmen forbliver inden døre. Det er en økonomisk gevinst for dig, og du vil med garanti blive mere glad for dit hus, fordi efterisolering er lig med lav varmeregning og højere huskomfort. Du sparer penge og tager et ansvar for miljøet.

 

Hvad er løsningen så?

Når man efterisolerer et hus, kan man blæse isoleringsmateriale ind i hulmurerne eller på loftet, som sikrer, at klimaskærmen beskytter huset for kulden udenfor. De fleste vælger at bruge Rockwool granulat, Isover granulat eller papiruld, fordi det er det, der giver den bedste effekt. Oftest er det ældre huse, som har bedst gavn af efterisolering, men nogle nyere huse kan også trænge til efterisolering. Hos Dansk Isolering kan du få et gratis isoleringstjek, hvor en af deres energikonsulenter vil vurdere, hvilken løsning som vil dække dit behov bedst muligt, og I vil sammen lave en løsning til dig og din bolig.

 

Hvorfor vælge Dansk Isolering?

For 5. år i træk er dansk isolering finalist til årets isolatør. De har vundet prisen de seneste tre år, og det vidner om, at du får en af markeds bedste isolatører til at løse din opgave. Deres kompetente medarbejder leverer et resultat af den bedste kvalitet, som du vil kunne få at føle både fysisk og økonomisk. Samlet set får du en økonomisk gevinst, som vil øge din huskomfort og gavne miljøet.

Share.

About Author

Comments are closed.