Sådan kan du nemt håndtere dokumenter

0

 

Har du i dit arbejde at gøre med en masse forskellige dokumenter, og kan det være svært at finde rundt i? Med den lille guide, kan du blive klogere på, hvordan du nemt kan håndtere dine mange dokumenter. Guiden vil indeholde forskellige muligheder indenfor dokumenthåndtering.

Nemt og brugervenligt

I arbejdet med dokumenter kan der være behov for at bruge et system til nemt at arkivere og genfinde dokumenter. Dette kan klares nemt og meget brugervenligt med M-Files i integration med eksempelvis Microsoft Office pakken, således at man ikke behøver at arbejde med et helt nyt system. Derudover kan man ved blot at tage et billede af dokumenter eller bilag, tage hånd om virksomhedens elektroniske dokumenthåndtering. Billedet overføres direkte ind i systemet. Det bliver ikke nemmere – de fleste har en smartphone lige ved hånden med mulighed for at hente appen og knipse et billede.

Med M-Files er der mulighed for Office-integration, der gør det nemt at gemme både Excel og Word dokumenter. Derudover gør Outlook-integration det nemt at håndtere dokumenter, da man kan arkivere mails direkte fra Outlook og direkte til andre projekter eller processer i virksomheden.

Del og samarbejd omkring dokumenterne

Med funktionen Co-Authoring er det muligt at samarbejde og redigere i delte dokumenter. Gennemse og send et dokument til andre medarbejdere eller samarbejdespartnere – således kan man uden problemer have et fælles dokument med mulighed for, at alle kan redigere.

Offlinefunktion

Vi kender det alle sammen, det kan være nødvendigt at have mulighed for at tjekke noget arbejdsrelateret på alle tider af døgnet og uanset, hvor man befinder sig. Med offlinefunktionen har du altid dine dokumenter lige ved hånden og mulighed for at redigere, gemme og tjekke vigtige informationer i dine dokumenter. Derudover indebære funktionen problemfri adgang selv uden forbindelse til WiFi eller VPN.

Undersøg mulighederne med dokumenthåndtering og bliv klogere på, hvad der kan hjælpe dig og dine kollegaer i din virksomhed.

Share.

About Author

Leave A Reply