Sådan holder du hus og have fri for alger

0

Husets facade og ydre udtryk betyder rigtig meget for fremtoningen. Du kan have en nok så smuk indretning, men hvis husets facade og omgivelser er beskidte og grimme, kan man hurtigt få en ærgerlig følelse, når man kigger på sit ellers smukke hus. Du skal trods alt se på det hver dag, når du kommer og går fra dit hus. Opholder du dig meget på din terrasse og andre udeområder, er det også rart at disse er pæne og velholdte. Velholdte facader og udeomgivelser får mere liv og holder længere.

Hos Spray Away A/S foretager de alle former for professionel afrensning. Både til private kunder, virksomheder og offentlige institutioner. Deres konsulenter foretager rensninger af fliser, facader, tage osv. med så miljøvenlige produkter som muligt.

Algebehandling af fliser og tage

Fliser og terrasser kan gennem årene blive ramt af alger og miste deres glans. Algerne er små enkeltcellede dyr, der findes overalt og trives godt på fugtige overflader. Udover fugt skal algerne have sol og nærringsstoffer for de optimale vækstbetingelser. Det gør en fliseterrasse eller et tag i Danmark til et oplagt sted for algevækst. Algevækst er primært et æstetisk problem på fliser, da det ikke ødelægger dem, men de kan også gøre overfalden glat.

Spray Away kan nemt og hurtigt fjerne dine alger på fliser og træterrasser. Det giver en smuk og glansfuld overflade igen, og de fjerner samtidig den glatte overflade. Alger kan nemlig resultere i, at fliser og træ bliver glatte og farlige at gå på. Med en årlig algebehandling kan man sikre sig, at algerne ikke udvikler sig til flisepest. Flisepest er en svamp, der lever i symbiose med en grøn- eller blåalge. Den trives blot der er lys, men den skal også have fugt for at trives. Er der først kommet flisepest på din terrasse eller indkørsel, skal den renses med en damprenser. Behandlingen fra Spray Away kan gøre dine fliser som nye igen.

Når det kommer til tag, er det en rigtig god idé at få en algebehandling. Alger, der sidder på tag, er ikke blot grimme, men de kan også ødelægge dit tag på længere sigt. Hvis algerne først slår rødder, kan det medføre frostsprængninger, som kan bliver dyrt at reparere i fremtiden. Spray Away anvender produkter, der tager størst mulig hensyn til miljøet. Produkterne er godkendt af miljøstyrelsen og udviklet i Danmark.

Facaderens

Når det kommer til husets udtryk, er facaden utrolig vigtig. Der er mange ting, der kan gøre din facade grim, som f.eks. graffiti, trafiksnavs og alger. Dette kan dog løses med facaderensninger. Der findes mange forskellige typer af facader, og derfor er den korrekte vejledning altafgørende, for at beskytte dine facader. Med den rigtige facaderens kan du give din bygning en længere holdbarhedstid, da Spray Away også imprægnerer facaden efter afrensning.

På den måde kan du holde dit hus eller din virksomhed smuk og indbydende. Alge- og facadebehandlinger er også en god måde at få dit hus til at fremstå smukkere på, hvis du går med tanker om at sælge det indenfor den nærmeste fremtid.

Share.

About Author

Leave A Reply