Sådan finder du de perfekte jeans

0

Jeans er et af mest gængse garderobeitems, der findes. Stort set alle ejer mindst ét par jeans, og det er med god grund – jeans er en klassiker, så aldrig går af mode, og som bliver ved med at dukke op i nye varianter og former. Leder du efter nye jeans? Læs med her for at finde ud af, hvad du skal have in mente, når du skal shoppe efter jeans, og husk at der kommer massevis af tilbud frem snart. Se mere på Blackfridaydanmark.dk.

 

Tænk på din kropsform

Det er ikke alle typer jeans, der passer til alle typer kropsformer. Vi kvinder er alle forskellige, og vores kroppe ligner langt fra hinanden. De rigtige par jeans kan hjælpe dig til at fremhæve eller skjule elementer ved din krop, så det er altså ikke ligegyldigt, hvilke jeans du køber. Eksempelvis kan jeans med en høj talje skjule de lidt brede hofter og den lille topmave. Til gengæld kan lavtaljede jeans få en bred bagdel til at syne mindre. Har du korte pen, kan ekstra lange jeans og et par høje hæle få dine ben til at se længere ud. Og hvis du har rigtig lange ben, kan du få dem til at syne kortere ved at smøge dem lidt op forneden.

 

Farven handler ikke kun om mode

Som moden skifter, ændrer det sig, hvilken farve jeans, der er trendy, og hvilke man skal holde sig langt fra. Det er dog ikke altid klogt at følge moden, da et par jeans i den forkerte farve kan få dig til at se anderledes ud, end du er. Eksempelvis er lyse jeans og jeans med slid ikke gode til kvinder med lidt brede lår og en lidt fyldig bagdel, da de lyse stof kan få lårene til at syne større, end de er. Til gengæld slanker mørkere farver, så her kunne et par mørke jeans være en løsning.

Share.

About Author

Leave A Reply