Rideudstyr til den kvalitetsbevidste rytter

0

Som rytter er det vigtigt, at kvaliteten af rideudstyret spiller. Det vil som oftest også betyde, at sikkerheden og praktikken er i top, hvilket jo er det primære formål med rideudstyr. Her er en miniguide til, hvad du skal have med til næste ridestævne.

Ridehjelm

For at sikre hovedet, er det naturligvis vigtigt med en god ridehjelm. Er du en erfaren rytter, som bruger meget tid på heste og eventuelt går til større stævner, så har du brug for en ekstra god hjelm. En One K ridehjelm er et godt bud på en hjelm, som har høj kvalitet, god pasform og komfort. Alle hjelmene er VG1 godkendt. Derudover er de smukt designet, og nogle af dem er endda med glimmer og swarowski-sten.

Stævnejakke

Når du skal til ridestævne, skal du selvfølgelig have en flot stævnejakke. Vælg en klassisk mørkeblå eller sort jakke, når du skal til stævne. Jakkerne fra Pikeur kan vaskes, og de har stor elasticitet, så du kan bevæge dig i det.

Stævnebukser

Bukserne til stævne skal være hvide. Hvis de skal være i høj kvalitet og holde til mange stævner, så vælg et par bukser fra Montar. De laver blandt andet stævnebukser af bambusfibre, som er et virkelig blødt og lækkert materiale. Det kan sammenlignes lidt med Cashmere og silke. Og så er det enormt slidstærkt. Bambusfibrenes egenskaber er utroligt praktiske til ridesport. Fibrene holder godt på varmen, når det er koldt og køler en smule, når der er varmt.

Bælte til stævnebukser

Hvis du skal til stævne, er det vigtigt at se ordentlig ud. Et bælte er prikken over i’et. Udover at det sørger for, at bukserne bliver, hvor de skal, så giver det lige lidt ekstra klasse at bære bælte til stævnebukserne. Det er ligesom med et jakkesæt. Bæltet er bare en del af outfittet. Det er ofte de små detaljer, der udgør looket. Så på med bæltet.

Ridestøvler

Og så skal du selvfølgelig bruge et par flotte ridestøvler. Ridestøvlerne skal være ensfarvede mørkebrune eller sorte, og hvis de skal være helt spiffe, så skal de helst være af ægte læder.

Sporer

Ved nogle stævner, er sporer påkrævet, som en del af rytterens påklædning. Visse typer af sporer er ikke tilladte at bruge til stævne, så tjek for en sikkerheds skyld, hvilken type sporer, der må bruges til det pågældende stævne.

Så skulle du være klædt godt på til det næste store stævne – held og lykke.

Share.

About Author

Leave A Reply