Printer test – Din guide til at vælge den bedste printer

0

En printer er i langt de fleste danske hjem noget, som er uundværligt at have. Når en ny printer til hjemmet skal erhverves, er der et hav af forskellige ting, som er essentielle at gøre sig nogle overvejelser om. Forskellene på printere er i dag nemlig enormt store, og der er god mulighed for at finde modeller, som vil være nyttige til ganske almindelige tekstprint, men herudover er der også nogle modeller, som er mere nyttige end andre til, når man eksempelvis har behov for at printe billeder.

Vi har i denne printer test gennemgået et utal af forskellige typer af printere, så du som forbruger har lettere ved at finde frem til den model, som du mener, vil være den mest ideelle for dig at vælge.

HP Color Laserjet Pro MFP M177fw

HP Color Laserjet Pro MFP M177fw

HP Color Laserjet Pro er en laserprinter, som har den fordel, at den har et hav af funktioner. Ved at lade dit valg falde på modellen, HP Color Laserjet Pro MFP M177fw vil du kunne få dig en printer, som både vil kunne anvendes til print, fax, scan og web.

Desuden adskiller printeren sig fra mange andre modeller ved, at man desuden har et lille display på printeren, som har touchskærm – så du får ligeledes også en printer, som har et ret professionelt og lækkert design.

Og faktisk har printeren fået nogle ganske gode anmeldelser fra flere kunder. Du kan se mere på printeren ved at klikke her.

Brother DCP-J562DW

brother printer test

HP Deskjet 3720 Verdens mindste All-in-One Printer

printer test

HP Envy 5540 – All-in-One Printer

printer test

HP Color LaserJet Pro M252dw

printer test

Hvad skal du bruge printeren til?

En ganske væsentlig ting at få tænkt på, når du skal sikre, at du får valgt dig den rette type af printer er, om du har i sinde at anvende den til almindelige tekstdokumenter, eller du har et lidt større forbrugsbehov, og du eksempelvis også ønsker at printe billeder og lignende ud. Printerne er nemlig lavet i forskellige kvaliteter, og du kan finde printere, som eksempelvis specifikt er lavet med det formål at kunne printe billeder ud. En væsentlig ting at sikre sig er selvfølgelig også, hvor tit du har behov for at printe. Det er nemlig heller ikke uvæsentligt, om du blot printer en sjælden gang, eller om du relativt hyppigt skal printe noget – eksempelvis i forbindelse med arbejde eller skole.

Hvor tit har du behov for at printe?

Det er helt afgjort rigtig vigtigt, at du sørger for at tænke på, om du har behov for at printe ofte, eller det blot er en gang imellem, du skal have lavet print. Hvis det er sådan, at du tit og ofte skal lave print eksempelvis til skolerelateret arbejde eller lignende, kan det være en rigtig god idé at tænke på, hvad det koster eksempelvis at købe en ny blækpatron, eftersom dette kan være en lige så væsentlig udgiftspost som det at købe selve printeren. Hvis dit forbrugsbehov er stort, så kan det i rigtig mange tilfælde godt betale sig at se sig om efter en af de modeller på markedet, som måske koster en lille smule mere, men som til gengæld også kan hjælpe dig til at kunne printe inden for et prisniveau, som er fornuftigt.

Tit og ofte er det faktisk sådan, at hvis du vælger at gå ud for at købe en printer, som rent prismæssigt ligger i den billigste ende af skalaen, vil du som regel kunne regne med, at de løbende forbrugsomkostninger, altså blækpatroner, vil ligge på et relativt højt prisniveau. Dette skal man derfor i høj grad sørge for at kigge på, nok købet skal gøres.

Tænk langsigtet når du gør dit køb

Når du som forbruger beslutter dig for at gå ud for at få gjort dig et køb af en ny printer, er der slet ikke nogen tvivl om, at det vil være en rigtig god idé, at du sørger for at få gjort dig nogle overvejelser om, hvor lang tid du godt kunne tænke dig at have den pågældende printer, som du beslutter at gå ud for at købe dig til.

I forbindelse med købet kan det nemlig godt vise sig at være en rigtig god idé, at du sørger for at se dig om efter en printer, som du kan være helt sikker på, at du kan få glæde af i lang tid frem – og derfor er det måske ikke altid den bedste løsning at lade sit valg falde på den billigste. Omvendt: Har du minimalt forbrugsbehov i forhold til det at printe, skal du naturligvis heller ikke gå ud og købe dig til den dyreste på markedet.

Dog kan det i hvert fald på det stærkeste anbefales, at du som forbruger sørger for at overveje dit valg af printer i forhold til forbruget af blæk. Som tidligere nævnt forholder det sig nemlig meget tit og ofte sådan, at man ved at vælge sig en af de billigste printere på markedet ofte godt kan ende med at komme til at skulle betale en del mere for de blækpatroner, der skal bruges til den pågældende printer. Så hvis du har et ønske om at anvende den printer, du vælger at gå ud for at gøre dig et køb af, i lang tid frem, så kan det godt være fornuftigt, at du sørger for at tænke på lige netop dette, så du kan sikre dig, at du får den bedste løsning.

Privat eller erhverv?

Ved købet af en ny printer er en ganske væsentlig ting i forhold til valg af printer i høj grad at sørge for at tænke på, om man gerne vil have fat på en printer, som er lavet til anvendelse i erhvervsmæssig sammenhæng, eller man blot skal have sig en printer, der skal stå hjemme i privaten. En god tommelfingerregel er tit og ofte, at hvis ens behov består i at få fat på en printer, som vil være ideel at anvende i erhvervsmæssig sammenhæng, kan det i mange tilfælde være en god idé at sørger for at kigge nærmere på muligheden for at få fat på en laserprinter fremfor en almindelig blækprinter. Vælger du en laserprinter kan det nemlig være med til at gøre prisen pr. print en hel del billigere – og derfor ser man også, at der er mange virksomheder, som beslutter sig for at lade deres valg falde på en laserprinter.

Find de bedste tilbud på nettet – og opnå gode prisbesparelser

Det at gøre brug af internettet når et produkt som eksempelvis en ny printer skal købes, kan helt afgjort være en rigtig fornuftig idé. Til dels kan internettet give dig et rigtig godt overblik over hvilke forskellige modeller, som kan købes, men herudover er der bestemt også en anden væsentlig fordel. Mange af de webshops, som du har mulighed for at handle hos, har nemlig ofte lavere priser end de fysiske forretninger. Sørg derfor for at have dette med i dine tanker, så du kan sikre dig, at du får den bedst mulige pris.

Blækpatron – hvad skal man vælge?

Efter du har fundet frem til den bedste printer til lige netop dig og dit behov, er det naturligvis en god idé, at du sørger for at kigge lidt nærmere på dit valg af blækpatron. Her findes der flere forskellige løsninger. Du kan både vælge at kigge dig om efter blækpatroner, som er originale – eller du kan vælge at kigge dig om efter de kompatible blækpatroner. Hvis du godt kunne tænke dig at spare penge ved at vælge kompatible blækpatroner fremfor de originale, skal du blot være opmærksom på, at der er en del forskellige producenter af netop disse, og det er derfor en god idé at kigge sig godt for, da kvalitetsforskellen kan være stor. Hvis du vil sikre dig, at de kompatible blækpatroner er i en ordentlig kvalitet, kan du med fordel sørge for at tage et kig på nogle af de anmeldelser, som du har mulighed for at finde på nettet fra tidligere kunder, som har været ude for at erhverve sig den type af kompatible blækpatroner, du kigger efter.

Share.

About Author

Leave A Reply