På hesteryg ind i voksenlivet?

0

De naturskønne omgivelser ved Bråskovgård Efterskole indbyder til at blive udforsket. Og hvorfor ikke gøre det på hesteryg, når nu skolen har 15 skønne heste der venter på at komme ud i naturen.

I et varieret landskab der byder på både marker, skov og hav ligger en rideefterskole, der har skønne heste og en helt ny ridehal på 20 x 60 meter, og venter på ride-entusiaster på 9. og 10. Klassetrin.

Det kan være en investering for livet at bruge sit efterskole-år på at give fuld gas og få fuldt afløb for en hobby eller interesse. For unge der overvejer en uddannelse eller levevej med heste kan det være uvurderligt at gå i dybden med ride-sporten og med at pleje og leve med heste. Nogle gange får eleverne mere blod på tanden, og andre gange gen-overvejer de deres prioriteter. At bruge et år på Heste Linjen vil aldrig være spildt, for året vil byde på uforglemmelige oplevelser og udfordringer der vil afklare hvor den enkelte elev er, med sin ridning. Mens eleven arbejder individuelt med sine mål og med at udvikle sin ride-stil vil gruppen blive tømret sammen af de mange fælles oplevelser. Det vil under alle omstændigheder bringe eleverne tæt sammen i et fællesskab om at pleje og opleve hestene, og at opleve naturen sammen med hestene.

Eleverne kan ikke medbringe deres egen hest, men skal selv medbringe ride-udstyr. Lærerne arbejder med at stimulere elevernes ansvarlighed og nærvær, og går selvfølgelig forrest i den ustrækning der er behov for det.

Share.

About Author

Comments are closed.