Opskriften på den perfekte Formel 1-oplevelse hjemme i stuerne

0

Få stemningen fra racerbanen hjem i stuen 

Der er stadig et godt stykke tid til, at næste sæson af Formel 1 bliver skudt i gang, men det betyder ikke, at man allerede nu kan gå i gang med at forberede sig på endnu en forhåbentlig fantastisk sæson med fart over feltet.

Vi kan ikke komme uden om, at der er noget magisk ved at være tilstede på racerbanen. Publikums bifald der blander sig med vibrationerne fra Formel 1-bilernes motorer og lyden af gaspedalerne, der bliver trykket i bund er alle med til at give en helt fantastisk stemning, som er svær at få hjem i stuerne.

Men heldigvis kan man gøre en del for at få oplevelsen af at være til stede på racerbanen hjem til sig selv, så tøv ikke med at samle de mennesker, næste sæson af Formel 1 skal ses med, og kom i gang allerede nu med at planlægge jeres næste Formel 1-fest. Det er nemlig nemmere end man tror, så længe man har det rigtige udstyr til at bidrage med den rigtige stemning.

 

Udstyret, der sætter prikken over i’et 

Skal man også se træningsløb op til de egentlige Formel 1 løb, starter Formel 1-festerne i stuerne allerede om fredagen, men ellers handler det om at sidde klar om søndagen og følge med lige ind til det øjeblik, hvor det sort-hvid ternede flag bliver viftet, når vinderen kommer i mål.

Ud over selvfølgelig at skulle have mad og snacks i rigelige mængder til hele løbet, handler det også lige så meget om indlevelse, og den kan man bidrage til ved at være iført tøj, der tydeliggør hvem man hepper på. Det kan eksempelvis være seje T-shirts eller trøjer fra den officielle Jan Magnussen Racing Shop, og hvis man vil gå all-in med sit udstyr til næste Formel 1, så dekorer stuen med flag og bannere og andre items som alle er med til at sætte prikken over i’et.

Så skal næste års Formel 1 ses hjemme i stuen sammen med vennerne, så er det rette udstyr, snacks ad libitum, kolde drikkevarer og selvfølgelig også stemningsgivende dekorationer alle ingredienser der skal bidrage til opskriften på den perfekte Formel 1-oplevelse.

 

Share.

About Author

Leave A Reply