Nyd en skiferie i Østrig

0

Hvad end man skal på ferie med familien, vennerne eller alene afsted, så er det altid sjovt at drage på en skiferie. Det er en fantastisk måde at være aktiv på, mens man er på ferie, så hvis man holder af naturen og godt kan lide at bevæge sig, så er det helt sikkert en god mulighed.

En af de meget populære lande danskere ofte tager til, når de skal på skiferie, er Østrig. Alperne, som er en bjergkæde, går nemlig igennem Østrig, hvilket gør det til et oplagt sted at tage hen, hvis man skal ud og stå på ski. Der er mange fantastiske steder, man kan tage hen i Østrig, når man skal på skiferie, og hvis man overvejer en sådan tur, kan man finde ud af mere i linket her.

Skisport er noget, som alle kan nyde og sætte pris på, og hvad end man er professionel eller nybegynder, så synes de fleste, det er sjovt at stå på ski. Man kan selv vurdere om, man har lyst til at tage de svære pister eller om, man foretrækker at blive på de nemme, så det er intet problem, hvis man ikke mestre sporten helt til perfektion. Der er altid mange forskellige pister, som har forskellige sværhedsgrader, hvor sort er den sværeste, så man skal blot holde sig til dem, man føler sig bedst tilpas med. Skisport er derfor noget, som alle kan nyde.

 

3 gode skisteder i Østrig

Der er mange fantastiske områder i Østrig, hvor man kan stå på ski, så det kan godt være svært at vælge, hvor man vil hen. Her er der derfor 3 forslag til gode skisteder, man kan besøge i Østrig:

  1. Wagrain-Kleinarl. Wagrain-Kleinarl er et populært skisportssted i Østrig, fordi det er meget familievenligt og har mange pister, som er gode for nybegyndere. Det er altså perfekt, hvis man skal afsted på skiferie for første gang, og gerne vil starte stille og roligt ud. Det kan også være, at man har børn med, og derfor foretrækker, at der er nogle lidt nemmere pister, hvor de kan øve sig. Byen ligger nede mellem dalene ved Salzburg-land og er en del af det enorme skiområde Ski-Amadé. det er altså en oplagt destination, hvis man søger en hyggelig tur med familien, hvor alle kan være med til at stå på ski.
  2. Arlberg er et helt fantastisk sted at tage hen, hvis man går meget op i skisport, og mange skientusiaster taler med store ord om området. Det er et rigtig godt rejsemål, hvis man er går meget op i selve skisporten og er god til at stå på ski. Man kan både tage alene afsted, men også rejse sammen med andre, alt efter hvad ens behov er.
  3. Salzburg er perfekt, hvis man skal flere afsted og gerne vil opleve lidt af hvert. Det er en god måde at kombinere skisport med kultur og byliv. Man har altså både mulighed for at stå på ski, samtidig med at man også kan få shoppet igennem nede i byen.
Share.

About Author

Leave A Reply