Når webdesignet skiller sig ud fra mængden

0

Støder du ofte på hjemmesider, som minder meget om andre hjemmesider? Med platforme som WordPress er det blevet let selv at designe og sammensætte en hjemmeside. WordPress tilbyder mange standardtemaer, som hurtigt kan tilpasses den enkelte virksomhed og dens produkter, og med WordPress’ brugervenlighed kan alle sammensætte en gennemsnitlig hjemmeside. Dog skinner standardtemaerne fra for eksempel WordPress ofte igennem således at en hjemmeside nemt ender med at ligne mange andre hjemmesider. Dermed mister siden og virksomheden bag noget af sin troværdighed, og risikoen for at miste kunder er stor. Et unikt webdesign fra et professionelt webbureau kan være en løsning for virksomheder, der vil skille sig ud fra mængden.

En hjemmeside, man husker

Med det enorme udvalg af virksomheder og dertilhørende hjemmesider, der findes i dag, er det utroligt vigtigt at være anderledes og unik. Hjemmesiden, som man husker efter at have scrollet gennem hundredvis af hjemmesider, er en god hjemmeside. Søger du for eksempel efter et bestemt produkt i Århus, vil der højst sandsynligt dukke en lang række resultater op på Google. Du vil klikke ind på flere af dem, og ud af de hjemmesider, der tilbyder det produkt, du søger, vil du huske den hjemmeside, der skilte sig ud og formåede at ramme dig som målgruppe. Du vil vælge at handle fra den hjemmeside, der var mest tilpasset dig og dine behov, og som du følte havde et brugervenligt og mindeværdigt design. Det er denne hjemmeside, du vil vende tilbage til, og det er denne hjemmeside, du vil anbefale til din omgangskreds. Dette skaber stor værdi for virksomheden bag hjemmesiden, og netop derfor er det så vigtigt for virksomheder at fremstå knivskarpt og mindeværdigt på internettet.

Et skræddersyet webdesign

Udover at et webdesign skal være lækkert, skal det også udstråle virksomhedens værdier. Med et skræddersyet webdesign er det muligt at tilpasse den enkelte hjemmeside til virksomhedens behov. For at undgå, at en hjemmeside minder om andre hjemmesider, er vigtigheden af, at virksomhedens hovedfokus og kerneværdier skinner igennem, stor.  En skræddersyet løsning kan ikke blot gøre det muligt for en virksomhed at skille sig ud fra mængden; det kan også muliggøre differentiering i forhold til potentielle konkurrenter, og derved øge salget.

Share.

About Author

Leave A Reply