Når en af dine kære dør

0

Når der sker et dødsfald i familien, er der en hel masse praktiske ting, der skal tages stillig til og ordnes. Det kan være rigtig svært, når man samtidig er i sorg. På nettet kan du finde flere guides, der kan hjælpe dig med at huske, hvad der skal gøres i forbindelse med et dødsfald og en begravelse eller bisættelse. Du kan også altid få hjælp af bedemanden.

Hvad koster en begravelse eller bisættelse?

Der kan være stor forskel på priserne hos de forskellige bedemænd, og det er derfor vigtigt at få bedemandens tilbud på skrift, så du ved, hvad du skal betale for, og hvor meget det koster. Prisen varierer også alt efter, hvor meget du og familien hjælper til, og hvor meget bedemanden skal gøre. Prisen kommer selvfølgelig også an på, hvor meget og hvad I køber hos bedemanden. En kiste koster for eksempel normalt mere end en urne, og bliver afdøde iklædt sit eget tøj, er der ikke udgifter til ekstra tøj. Udover betalingen til bedemanden kommer der også andre udgifter. Det kan blandt andet være kremering, blomster og stenhugger.

Det er muligt at søge om begravelseshjælp. På nettet kan du læse mere om kriterierne for begravelseshjælp, og du kan også se, hvordan man ansøger.

Hvor finder jeg en god bedemand?

Du kan starte med at kigge på nettet efter en bedemand. Her er det en god idé at kigge efter en bedemand, der er certificeret, og dermed medlem af brancheforeningen for danske bedemænd. Har du brug for en certificeret bedemand i nærheden af Alderslyst, kan du finde en her. De certificerede bedemænd skal leve op til en række bestemte krav. Det er din garanti for, at tingene foregår, som de skal. På nettet kan du læse mere om, hvilke krav der stilles til de certificerede bedemænd.

Share.

About Author

Leave A Reply