Nå dine mål med en personlig træner

0

December måned byder som oftest på masser af søde sager i form af juleslik, småkager, risalamande og den gode sovs juleaften. Ligesådan med nytårsaften, hvor man hopper ind i det nye år med maven fyldt af både vådt og tørt. En ofte hørt fortælling går på, at man ligeledes hopper ind i det nye år med en masse forventninger, drømme og mål, der skal nås – og blandt disse er målet om at starte med kontinuerlig motion og ønsket om vægttab blandt de hyppigste. Hos Athleticwarfare.dk på Frederiksberg kan du få en snak med en personlig træner, som kan hjælpe dig i mål med dine drømme.

Gode råd til at komme i gang med træningen i det nye år

Pludselig er der gået endnu et år, og kalenderen siger igen januar. Måneden hvor der bliver oprettet det ene fitnessabonnement efter det andet – og hvor langt de fleste nytårsforsætter enten bliver glemt eller pakket væk allerede i februar. Undersøgelser foretaget blandt inaktive fitness-brugere og brugere af opsagte medlemskaber i fitness viser, at det ofte er de samme årsager, der gør, at abonnementet ikke bliver brugt. Derfor kommer der her nogle gode råd til at komme uden om disse faldgruber:

  • Sæt realistiske mål. Ofte daler motivationen for vægttabet og ønsket om motion på grund af urealistiske mål og forventninger til træningen. En personlig træner kan hjælpe dig med at fastsætte mål, som du kan nå.
  • Undgå skader. En anden hyppig årsag til, at træningen får en brat ende, er skader. Enten på grund af overbelastning eller forkert brug af træningsredskaber, der resulterer i, at kroppen siger fra.
  • Træn med andre. Når du træner med andre, kan I være med til at motivere hinanden til at komme afsted. På den måde bliver det sjovere at komme afsted.
Share.

About Author

Leave A Reply