Multi device tastatur

0

Som standard har de fleste mennesker minimum en smartphone og en computer, hvad end den er stationær eller bærbar, men mange har også tablets, flere computerløsninger og måske endda flere smartphones, fx en til privat brug og en businessphone. Med så mange devices er der også mange tastatur-løsninger at tage stilling til, hvilket Logitech har skabt en løsning for.  Med Logitech K780 tastaturet er det nemlig muligt at opkoble op til tre forskellige devices til samme tastatur via en trådløs forbindelse på op til 10 meter, som både understøtter som minimum Mac OS X 10.10, Android 5.0, Windows 7, Windows 8, Windows 10, iOS 5 og Chrome OS. Tastaturet har de to forbindelsesmuligheder Bluetooth Smart-teknologi og USB-tilslutning.

hyperx_alloy_elite_control_buttons_tweak_dk

Med sin trådløse opkoblingsmulighed er det, at sidde i sofaen og arbejde eller spille på sin stationære på skrivebordet samtidig, gjort muligt. Når det kommer til brug ved mindre enheder, såsom smartphones og tablets, er der en indbygget holder, hvor enheden kan fastgøres nemt og sikkert, hvilket giver tastaturet mening at bruge til mindre enheder også. Med denne funktion åbnes mulighederne for brug af smartphones og tablets yderligere, da det nu er muligt at kombinere computer og mindre transportable enheder i ét og derved gøre kommunikationsværktøjerne nemmere at bruge i fx tog og fly. Dertil er det også en fed detalje, at tastaturet kan køre på almindelige AAA-batterier og derfor ikke kræves tilsluttet via ledning eller dyre lithium-batterier, som kun kan købes i specialforretninger. Dette gør tastaturet til en nem, brugbar og multi-funktionel løsning for computerbrugere i alle aldre. Dog tillader tastaturet ikke opladning af batterierne, og derfor skal man sikre sig altid at have lidt ekstra AAA-batterier liggende, for at kunne bruge sit multi device tastatur.

Tastaturet er beregnet til skrivebehandling og almen computerbrug og er derfor ikke en gamers bedste ven, men som studerende, en del af det arbejde folk eller for folk, der skriver og surfer mere på nettet, end de spiller, giver Logitech K780 tastaturet god mening at investere i – det fås til mellem 600 og 900 kr. og er et rigtigt fint alternativ til andre trådløse tastaturer, men det giver bare det lille ekstra, at være mulit device adaptable.

Share.

About Author

Leave A Reply