Den mest effektive tilgang til detailhandelssystemer

0

Hvis du har din hverdag i en detailhandelsvirksomhed, så kender du til alle de daglige rutiner, og du har en vis fornemmelse for, hvor krævende disse kan være. Der er mange opgaver, der skal løses, og de løses i forskellige systemer. Man ringer til leverandøren for at få ordnet en bestilling, kundekontakten sker ansigt til ansigt, over nettet eller på telefon, og økonomien eksisterer alt sammen i et dokument, som kun revisoren ser. Der kan hurtigt være tale om en rodebutik, hvis man gør det uden en ERP.

Enterprise Ressource Planning med Dynamics AX

ERP står for Enterprise Ressource Planning, og det handler groft sagt om en integrering af alle virksomhedens ressourcer under ét samlet tag. Hvis man derfor arbejder med et ERP-system, så vil man kunne tilgå alle arbejdsopgaver og ressourcer igennem ét program, hvilket kan være med til at gøre hverdagen rigtigt let.

Forestil dig blot, hvordan alle opgaverne kører på Dynamics AX. Bestillingerne sker i det samme program, som man bogfører i, og hvor kundekontakten går igennem. Varenumrene findes det samme sted, hvor man finder priserne og tilbuddene. Det er derfor en helt ny og integreret verden, man her kan tilgå med Dynamics AX.

Nyt system i gamle klæder

En af de mere lavpraktiske egenskaber ved Dynamics AX er dét, at det er udviklet af Microsoft. De har valgt at gøre dette i tråd med Microsoft Office designet, hvilket faktisk har en særdeles stor effekt for brugeren. Dette betyder nemlig, at man straks føler, at man er i velkendt territorie, når man benytter sig af Dynamics AX. Dette gør selve overgangsfasen til en langt mere glidende proces, når man kan føle sig hjemme ved brugen af dette integrerende ERP-system. Der er derfor reelt set kun ting at vinde ved brugen af ERP – både for kunder og for medarbejdere. Du kan klikke herind, hvis du vil gøre dig mere klog på Dynamics AX.

Share.

About Author

Leave A Reply