Lav selv en gavekurv med julelækkerier

0

Mange vil blive rigtig glade for en kurv med lækkerier til at forsøde juletiden med. Og du kan nemt selv sammensætte en kurv med lidt af hvert. Du har måske en fin kurv til overs, som kan bruges til formålet. Ellers kan du tage en trækasse eller en papkasse og pakke den pænt ind. Det skal være en kasse med lav kant og altså ikke en stor tillukket boks. Mere som en lille kurv, hvor godterne bliver flot præsenteret. Og så skal den pakkes ind i cellofan. Det ser flot ud, og man se sagerne igennem papiret.

Hvad skal den indeholde?

Du kan komme lige, hvad du har lyst til i kurven. Det kan være alt fra lakridskonfekt, marcipan, chokolade og nødder til specialøl og vine. Tænk på, hvem gaven er til. Hvis du har en bestemt person i tankerne, ved du nok også lidt om, hvad vedkommende kan lide. Måske kan der snige sig et par lune sokker med i kurven, hvis det nu for eksempel er til din far eller bedstefar. Er det til mor eller mormor, kan det være at en flot neglelak ville falde i god jord, sammen med de andre lækkerier.

En kurv med vin

Vi foreslår at kurven skal indeholde marcipangrise, valnødder, hasselnødder, brændte mandler, saltmandler, chokolade og én eller to gode flasker vin. Vin er godt at komme i en gavekurv, da det er noget de fleste gerne vil have, og så ser det bare flot ud, når vinen bliver sat i kurven. Det gør det hele lidt mere lækkert. En 2013 Fox Brook Cabernet Sauvignon California koster 79,95 kr. Hos Vindoro.dk, og med den får du virkelig en god vin til pengene. Perfekt til gavekurven.

Køb vin online

Du kan stadig nå at bestille vin online. Der er gode tilbud at hente, og så får du det leveret lige til døren. Besøg Vindoro.dk for at se gode tilbud på vin.

Share.

About Author

Leave A Reply