Kjoler der gør os skønne

0

Her bliver du rustet til at finde en flot kjole. Det er slut med et klædeskab, der står og er mut i hjørnet. Og det er slut med at have kjoler hængende i skabet, som aldrig kommer ud. Hvis du har kjoler, du ikke bruger, er det jo nok fordi, du ikke synes, de er flotte på dig. Med disse få tips kan du sikkert købe nye kjoler og være sikkert på, at du får dem brugt. Du skal overveje, om du leder efter en kjole, der skal være til vinter- eller sommerbrug. Om du vil vise ben, eller om den skal være mere afdæmpet. Er det mon flottest til dig med korte, lange eller halvlange kjoler? Du skal også forholde dig til din facon, så du finder den kjole, der er flottest på dig. Det kan godt betale sig, at sætte sig lidt ind i, hvilke farver, der flottest på dig, hvis du vil være sikker på succes med din nye kjole. Læs mere i denne artikel og få hjælp til at finde den helt perfekte kjole.

Få en flot figur

Når du skal have en ny kjole er det helt essentielt, at du finder en kjole med den rette facon. Du skal overveje, om du har lille barm og store hofter, smalle hofter og stor barm. – Eller om du går lige op og ned med små hofter og lille barm. Hvis du har en stor barm, vil du gerne drage opmærksomheden opad og have et skørt, der går lidt ud i bunden. Det skaber balance.

Med en lille barm og smalle hofter, har du mange muligheder for at finde den rette kjole. Det vigtigste er, at du fremhæver den smule talje, du har. Det kan du gøre ved at gå efter en timeglasformet kjole. Med lille barm og store hofter kan det anbefales med et skørt, der folder sig ud til et A nederst og er mere stram over brysterne. Det handler altså om at fremhæve dine fordele og skjule de ting, du ikke er så tilfreds med. Måske vil du gerne have, at dine bryster ser lidt større ud, eller måske vil du gerne skjule de ekstra kg på maven. Andre vil gerne fremhæve deres talje. Tag et kig i spejlet og find ud af hvad der er flottest til dig. Hvis du synes det er svært at få råd, så kan du altid kigge efter et forbrugslån online.

Farver der matcher dig

Du skal også sørge for at finde en farve, der passer til dig. Ligesom vi allesammen har forskellige former, kommer vi også i forskellige farver. Der er stor forskel på, hvad der matcher til os. Hvis du er lidt mørk i huden, skal du gå efter varme farver, der kan fremhæve din lød. Er du til gengæld mere lys og skandinavisk, skal du gå efter lyse farver, der skaber liv mod din hud. Du kan finde ud af, om varme eller kølige farver er flottest på dig, ved at kigge på dine blodårer. Hvis dine blodårer bag dit håndled er blå, skal du gå med kølige farver. Hvis de er mere grønlige, er du den varme type og varme farver vil derfor være flottere på dig.

Share.

About Author

Leave A Reply