Hvilken mobiltelefon skal du vælge?

0

Det er et spørgsmål som mange går rundt med, når de skal ud og anskaffe sig en ny mobil. Udvalget er så stort, og udviklingen går så hurtigt, at det kan virke fuldstændig uoverskueligt at skulle sætte sig ind i, hvilken mobil, der passer til netop deres behov. Herunder får du en hjælp til at kunne indskrænke feltet lidt, så du kan træffe den bedste beslutning for dig.

 

Smartphone eller ’bedstemor-telefon’

Find ud af om du har brug for at kunne tjekke mails og streame film, eller om du bare har brug for at kunne ringe og sms’e.

 

Styresystem

Er du til Android eller iOS? Her er det et spørgsmål om, hvilken ’religion’ du sværger til. I Danmark er 85% af alle mobile sidevisninger på et Apple device, selvom Android er markedsleder i verden.

 

Størrelsen betyder noget

Det næste du skal afklare er, hvilken størrelse din telefon skal være. Her kan det være en god idé af vide, hvad du ønsker den primære funktion af din telefon skal være. Skal det være til at kigge på de sociale medier eller billeder, så kan en mindre skærm måske gøre det, hvorimod en større skærm vil være at foretrække, hvis du planlægger at bruge den til streaming. Husk også at tænke på, hvordan du opbevarer din telefon, når du er på farten. Skal den kunne være i din bukselomme eller må den komme ned i tasken?

 

Hukommelse og batteri

Bruger du din telefon som dit kamera, din mail inbox og din musikafspiller, er det en rigtig god idé at få en telefon med masser af hukommelse og et stort batteri, så du ikke kommer til at stå i en situation, hvor du løber tør for plads og telefonen går ud. Bruger du kun din telefon til at ringe og skrive fra, så kan du nøjes med mindre hukommelse og batteri.

 

Dyrt betyder ikke nødvendigvis bedre

Prisen ender for mange med at blive det sprængende punkt. Overvejer du at købe en telefon med et abonnement, så sørg for at have lavet udregningerne, der giver den samlede pris over en periode på et par år. Det vil give det mest realistiske billede af, hvad telefonen rent faktisk kommer til at koste dig. Ofte er andre tjenester indeholdt i abonnementet, som på den lange bane er billigere, end hvis du selv skal ud og investere i det.

Share.

About Author

Leave A Reply