Hold på hat og handsker

0

Man plejer at sige, at man skal huske at holde hovedet koldt… Men nu er årstiden efterhånden ved at være der, hvor man vil sige det modsatte; husk at holde hovedet varmt – især hos din lille guldklump. Derfor er du måske også på udkig efter den helt rigtige hue, så dit barn ikke fryser, trods kulden. Men det kan være en jungle at finde det helt rigtige udvalg, så derfor får du lidt hjælp.

Vi har nemlig fundet et brand, som laver de sødeste huer, og som samtidig sørger for, at din pus kan holde varmen. Brandet hedder Racing Kids, og de er blevet vildt populære netop fordi, at deres huer altid er i topkvalitet, hvilket afspejler sig i huernes holdbarhed. De er bare superbløde og rare at have på.

Kom godt fra start
Huerne findes i forskellige modeller, farver og tykkelser, så du er sikker på at finde lige den hue, der passer til dit barn. Vi er især vilde med deres elefanthuer. Du finder også små søde handsker, som passer til huerne. Huerne passer til alle former for overtøj.

Elefanthuerne passer også nemt under cykelhjelmen, så I kan komme sikkert, trygt og varmt af afsted, når vinteren rusker. Et godt råd herfra er, at I nupper en hue, som er et nummer større end normalt, så er der nemlig plads til, at dit barn kan vokse. Tag et kig på huerne fra Racing Kids, du finder helt sikkert noget.

Share.

About Author

Leave A Reply