Hold din studenterfest i personlige rammer og spar penge

0

Det er sidste år i 3.g., og snart kan de se frem til at blive student – forhåbentligt. Men det bliver også et stort kapitel, der skal lukkes og slukkes i dit liv. Derfor skal festen og studenterugen fejres med et hav af øl, breezers og shots.

Du kan godt forberede dig på en hård afslutning både ved, at du skal sige et vedmodigt farvel, planlægge fest og studenteruge samt ofre mange penge på fejringen. Hvis du og dine forældre gerne vil spare penge, så kunne det være på selve stedet, I fejrer dit studentergilde. Invitér gæsterne ind i dit barndomshjem og fejre dagen der. Det ville være en flot afslutning – nok også fordi der ikke går lang tid, før du flytter hjemmefra.

Lav flot udsmykning i hjemmet

Nogle vil måske mene, at det kan være en lidt tam fornemmelse at holde sit studentergilde hjemme, mens andre synes, det er den oplagte idé. For dem, som gerne vil spare penge, men ikke synes, at en hjemme-fest er det fedeste, får I her nogle tips til, hvordan I kan udsmykke hjemmet, så det bliver mere fancy denne dag.

  • Tema med huefarve på bordækning, banner på væg
  • Lav et drink bord hvor der er alle de drinks, du elsker eller altid har drømt om at smage. Hav noget frugtfarve i din huefarve, som kan komme i.
  • Få et live band hjem eller en sanger til at synge for studenten eller studinen, så det bliver ekstravagant.
  • Lav en sjov væg hvor du kan få taget billeder med familie og venner som minde om den gode dag.

Derudover kan I fylde stuen op med mange runde borde eller lange borde, hvor gæsterne vil sidde, som får stuen til at se anderledes ud. Ellers kan I lave en havefest i et telt, hvis studenten eller studinen slet ikke ønsker at sidde i den ”kedelige” stue.

Bestil mad udefra

For at gøre det mindre hjemmeligt og mere festligt, kan I med fordel bestille mad udefra. Da bliver det mere som at være i et festlokale. Det kan også være med til at gøre det anderledes end endnu en hjemmeaften og dermed skabe den festlige stemning. Klik mere her for at læse om mad udefra til denne anledning.

Share.

About Author

Leave A Reply