Har du brug for en landinspektør?

0

Der kan være mange grunde til, at du kan have brug for en landinspektør. Det kan faktisk være, at du har brug for en, men bare ikke helt ved, hvad det er landinspektører kan gøre for dig. Afhængig af, om du er privat grundejer, har en landbrugsejendom, eller er erhvervsdrivende, kan der være forskellige grunde til, at du kan have brug for en landinspektør.

Er naboskellet placeret korrekt?

Nogle gange, kan man godt blive i tvivl om, hvor vidt hækken nu også er placeret det rigtige sted. Det kan give en del nabostridigheder, hvis den ene mener, at den anden tager sig visse friheder, ud over deres egen grund. Det er en situation, som en landinspektør hurtigt kan afhjælpe, ved at måle præcist op, hvor grundene starter og slutter. Hvis du og din nabo i stedet gerne vil flytte på skellet, fordi den ene gerne vil tilkøbe et stykke af den andens grund, så kan en landinspektør også hjælpe. Her er der tale om arealoverførsel, som landinspektøren kan rådgive omkring.

Er det svært at finde drænledningerne?

Hvis du har en landejendom, og du har nedlagte drænledninger på din grund, så ved du sikkert, at det kan være et besvær at finde dem, når de skal vedligeholdes. Her kan det være en rigtig god ide at få digitaliseret dine drænkort. Det kan din landinspektør hjælpe dig med. Så du fremadrettet let kan finde drænene ved hjælp fra GPS’en på din smartphone.

Hvordan vil byggeriet se ud på grunden?

En landinspektør kan ikke kun hjælpe dig med at måle op. Faktisk kan de også tilbyde billeder og videooptagelser fra dronflyvning, som kan bruges til at visualisere dine byggeplaner i en 3D model af grunden som den ser ud netop nu. Dermed slipper du for at bruge forældede luftfotos, og kan være sikker på, at dit byggi placeres bedst muligt.

 

 

Share.

About Author

Comments are closed.