Har dit firma brug for et nyt datacenter?

0

Der er mange firmaer, som vælger at have deres data hos et lokalt datacenter fremfor at have det hos en cloudservice. Der kan være mange grunde til, at man hellere vil have sin data et mere privat sted og et par af dem kunne være, at man ikke føler, at ens data er i sikre hænder eller bare får mere ro i sjælen, når det er tæt på. Uanset hvorfor man vil have sin data over på et lokalt datacenter, så skal man kigge efter et par forskellige ting.

Strøm, sikkerhed og meget mere

Når du leder efter det perfekte datacenter til dine behov, så er det vigtigt, at du har fokus på sikkerheden. Det er vigtigt, at dine filer ikke falder i de forkerte hænder, så i kan afpresses af ondsindede hackere. Det er desuden vigtigt, at jeres filer ikke er i fare, selv hvis der skulle komme strømsvigt på datacenteret. Desuden er det vigtigt at overveje, om datacenteret bruger energi fra vindmøller og solceller, eller om de kører på kul. Alle disse overvejelser er vigtige og ingen af dem kan glemmes eller ignoreres.

Her er dit lokale datacenter

Det kan være svært at finde det perfekte datacenter til dine behov, men det er bestemt ikke en umulighed. Hvis du er på udkig efter et datacenter i København, så behøver du ikke lede længere. Du kan finde alt du behøver på www.adeocd.dk, hvor de tilbyder serverplads i København. Hvis du køber din serverplads her, så får du et sikkert datacenter, der er tyverisikret og aflåst for alle, der ikke bruger det. Her får du også et center, som tager ansvar for den klimapåvirkning, som så mange tager alt for let, for de har stort fokus på miljøet. Find ud af mere på hjemmesiden og kontakt dem for et uforpligtende tilbud

 

Share.

About Author

Comments are closed.